AFGELAST: British Car & Lifestyle Event 2023

clublogo'sOp 11 & 12 maart 2023 zouden de gezamenlijke 4 Dutch Triumph Clubs aanwezig zijn op de  British Cars & Lifestyle in het Autotron te Rosmalen. Dit evenement is door de commerciële organiserende partij afgelast omdat te weinig standhouders gevonden konden worden.

Dat betekent dat we als clubs helemaal gaan focussen op het door ons zelf georganiseerder Event 100 jaar Triumph op 26 & 27 augustus 2023 in Baarn.

Club Triumph Holland, de Triumph Spitfire Club, de Stag Club Nederland en de TR Club Holland zullen daar allen aanwezig zijn. Doel is zoveel mogelijk verschillende modellen van de 4 Triumph Clubs in een mooie line-up zetten met als thema “100 jaar Triumph”. De 4 Triumph clubs in Nederland werken hier aan mee door auto’s voor de show aan te leveren. De Stag Club Nederland zal een Stag met hardtop, een Stag zonder top, en een special, namelijk een Estate, ten toon stellen. Die komen naast elkaar te staan.

Het nu vervallen evenement was een commercieel event dat niet georganiseerd wordt door de clubs zelf maar vooral financieel sucesvol moet zijn. Dat geldt niet voor DNTD, dus we hopen jullie daar allen te kunnen begroeten, want dat evenement gaat zeker door!

Wanneer

11/03/2023 - 12/03/2023    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Autotron 's Hertogenbosch
Graafsebaan 133, Rosmalen, Noord-Brabant

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights