British Car & Lifestyle Event 2023: aparte hal 100 jaar Triumph!

clublogo'sOp 11 & 12 maart 2023 zullen wij als gezamenlijke 4 Dutch Triumph Clubs aanwezig zijn op de  British Cars & Lifestyle in het Autotron te Rosmalen. Dit als voorloper op het Event 100 jaar Triumph op 26 & 27 augustus 2023 dat door dezelfde 4 Triumph Clubs in Baarn wordt georganiseerd.

Club Triumph Holland, de Triumph Spitfire Club, de Stag Club Nederland en de TR Club Holland zullen  allen op de BC&L aanwezig zijn. Doel is zoveel mogelijk verschillende modellen van de 4 Triumph Clubs in een mooie line-up zetten met als thema “100 jaar Triumph”. De 4 Triumph clubs in Nederland werken hier aan mee door auto’s voor de show aan te leveren. De Stag Club Nederland zal een Stag met hardtop, een Stag zonder top, en een special, namelijk een Estate, ten toon stellen. Die komen naast elkaar te staan.

Het event is echter een commercieel event dat niet georganiseerd wordt door de clubs zelf. Het event is wel een geweldige gelegenheid om weer helemaal in de Engelse sfeer te komen voor aanvang van het open rijden seizoen – nou ja, afgezien van de “Drive your Triumph Day”…Omdat er zovele prachtige Triumph automobiel modellen in die 100 jaar de band zijn afgerold hopen we jullie daar te kunnen verrassen met een diversiteit aan Triumph modellen, komen jullie ook?? Tickets verkrijgbaar via: www.britishcarsandlifestyle.nl

 

Wanneer

11/03/2023 - 12/03/2023    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Autotron 's Hertogenbosch
Graafsebaan 133, Rosmalen, Noord-Brabant

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights