Agenda

Op deze pagina een overzicht van alle komende evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties. Via deze pagina kunnen leden zich aanmelden voor deze evenementen. U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris. Oudere evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” te gebruiken en de datumrange te vergroten. Voor verslagen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Datum/Tijd Evenement
13/05/2020 - 31/05/2020
Hele dag
KNAC goes USA

Een vaste adverteerder in het clubblad is de KNAC. Hun advertentie in het laatste blad had een andere dan de standaard moeten zijn: een aankondiging van een reis door het westen van de USA, met de mogelijkheid dat met de eigen auto – lees Stag – te doen. Deze reis gaat plaatsvinden van 13 t/m 31 mei.

14/07/2019
10:00 am - 5:00 pm
Dutch National Triumph Day
Landgoed Beukenrode, Doorn

Het jaarlijks terugkerende festijn waar alle Triumphs welkom zijn.

Organisatie door de gezemenlijke Triumph Clubs in Nederland.

Nadere informatie volgt.

31/05/2019 - 02/06/2019
11:00 am - 5:00 pm
European Stag Meeting
Novotel Ieper centrum, Ieper

De Europese Stag Meeting staat weer op de agenda. Dit jaar gebeurt de organisatie door de Belgian Stag Owners Club en zal de meeting plaatsvinden in Ieper.

Het officiële programma loopt van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni. Er zijn kamers gereserveerd in het sublieme Novotel Hotel in het centrum van de stad. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het centrum en van vele bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, de kathedraal, de Meense Poort, de stadsomwalling, de musea, … Er zijn veel gezellige terrasjes vlakbij, waar je kan genieten van het uitzicht op de vele historische sites van Ieper. Deze schitterende gebouwen zijn open voor bezoek en geven een beeld van Ieper’s rijk verleden.

Een gedetailleerd programma is te vinden in dit bericht.

05/05/2019
11:00 am - 5:00 pm
Oost Nederland rit

Nadere informatie volgt.
Organisatie is in handen van Klaas van Heuven.

Voorlopige locatie: Markelo

07/04/2019
11:00 am - 5:00 pm
Algemene ledenvergadering SCN
Boshotel Overberg, Overberg Utrecht

De jaarlijkse ALV zal dit jaar worden gehouden in Boshotel Overberg op de Utrechtse heuvelrug. U wordt verwacht rond 11:00 uur, de tijd voor koffie met het traditionele appelgebak! Om 11.30 uur stipt begint de ALV. De agenda is te vinden in clubblad Overstag, nummer 144 (februari 2019) op pag 5/6 en in dit bericht.

Na de ALV kan de lunch gezamenlijk gebruikt worden.

Aansluitend op de lunch rijden wij via een uitgezette toertocht door de provincie Utrecht. Pieter Jan Witvliet en ondergetekende hebben reeds de basis gelegd voor een interessante rit door de provincie. Het streven zal zijn om vóór 17:00 uur met de welverdiende slotborrel aan te vangen (het is die zondag alweer een week zomertijd!).
In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft uw bestuur besloten om de aanwezige leden en de partners van de leden geen kosten in rekening te brengen voor zowel de lunch als de slotborrel aan het eind van de toertocht. Indien de leden met meer dan de twee personen aanwezig zijn vragen wij voor het middagprogramma (ontvangst, lunch en slotborrel) een eigen bijdrage van € 10,00 per persoon, waarvoor u ongetwijfeld begrip zult hebben. Graag ter plekke af te rekenen.

Aanmelden graag via een mailtje aan de secretaris: secretaris@stag-club.nl
Daarbij graag aangeven bij welke onderdelen u aanwezig zult zijn:

  1. ALV plus koffie en aperatief
  2. Lunch
  3. Toertocht tot en met slotborrel
11/11/2018
10:00 am - 4:00 pm
Triumph Parts Day 11-11-2018
Expo Houten, Houten

De grootste Triumph onderdelen meeting!

Voor alle Triumph-liefhebbers van Nederland een “must”.

De samenwerkende Triumph clubs in Nederland, Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en de Stag Club Nederland (SCN), organiseren voor jou wederom de Triumph Parts Day om daar onderdelen te kopen en verkopen. De Triumph Parts Day (TPD) wordt gehouden bij Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten.

14/10/2018
10:00 am - 6:00 pm
Rit van het Oosten 2018
Het Bonte Paard, Holten

Wim de Blok organiseert voor onze SCN-leden op 14 oktober de fraaie Rit van het Oosten 2018. Na de eerste Rit van het Oosten op zondag 25 juni 2017 zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor een tweede rit in het oosten van Nederland. De tweede rit zal worden verreden op zondag 14 oktober en heeft de simpele naam: Rit van het Oosten 2018.

23/09/2018
9:00 am - 6:00 pm
Veluwerit 23 september 2018
La Place Maarsbergen, Maarsbergen

Na ontvangst rijden we naar ingang Otterlo van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daarbinnen gaan we naar het Jachtslot, waar we in twee shifts van elk 20 personen zullen worden rondgeleid. Na de lunch in het Parkrestaurant rijden we een mooie route door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het Park verlaten we in Schaarsbergen, waarna nog een rit over de fraaie Posbank volgt. Daar ergens in de buurt zullen we de Veluwerit afsluiten op een nog nader te bepalen locatie.

26/08/2018
10:00 am - 4:30 pm
Triumph IJssel Trophy 26-8-2018
Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, Brummen

Club Triumph Holland, regio Oost, organiseert op zondag 26 augustus een leuke autorit door het mooie IJssellandschap, zowel met en zonder competitie-element: de 7e Triumph IJssel Trophy rit (CTH bokaalrit).
De rit staat open voor alle Engelse en niet-Engelse, klassieke auto’s, oldtimers, youngtimers of gewoon mooie auto’s. Voor leden van Club Triumph Holland telt de rit mee voor het Bokaalrittenklassement. Maar ook niet leden zijn van harte welkom. De rit voert door afwisselende landschappen langs de IJssel en is ca. 120 km lang.

08/07/2018
10:00 am - 5:00 pm
Dutch National Triumph Day
Landgoed Beukenrode, Doorn

Dutch National Triumph Day
Dutch National Triumph Day

Het jaarlijks terugkerende terugkerende evenement van de samenwerkende Triumph clubs, weer op het vertrouwde adres: Landgoed Beukenrode in Doorn.

 

Alle informatie is te vinden op de eigen website van het evenement: http://dntd.triumph.nl/

1 2

Powered by Events Manager