Agenda

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden. Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” te gebruiken en de datumrange te vergroten.

U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Datum/Tijd Evenement
31/05/2019 - 02/06/2019
11:00 am - 5:00 pm
European Stag Meeting
Novotel Ieper centrum, Ieper

De Europese Stag Meeting staat weer op de agenda. Dit jaar gebeurt de organisatie door de Belgian Stag Owners Club en zal de meeting plaatsvinden in Ieper.

Het officiële programma loopt van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni. Er zijn kamers gereserveerd in het sublieme Novotel Hotel in het centrum van de stad. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het centrum en van vele bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, de kathedraal, de Meense Poort, de stadsomwalling, de musea, … Er zijn veel gezellige terrasjes vlakbij, waar je kan genieten van het uitzicht op de vele historische sites van Ieper. Deze schitterende gebouwen zijn open voor bezoek en geven een beeld van Ieper’s rijk verleden.

Een gedetailleerd programma is te vinden in dit bericht.

14/07/2019
10:00 am - 5:00 pm
Dutch National Triumph Day
Landgoed Beukenrode, Doorn

26e Dutch National Triumph Day. 

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ (DNTD) bestaat sinds 1993 en wordt dit jaar voor de 26e keer georganiseerd. De locatie ligt aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225). Een routebeschrijving staat op www.beukenrode.nl. Het terrein is van 10:00 tot 1630 uur geopend; de DNTD 2019 begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de gezamenlijke Triumph-clubs in Nederland:  Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en Triumph Spitfire Club. Samen vertegenwoordigen zij ruim 2.600 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen.

Powered by Events Manager