Agenda

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden. Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” te gebruiken en de datumrange te vergroten.

U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Datum/Tijd Evenement
13/05/2020 - 31/05/2020
Hele dag
KNAC goes USA

Een vaste adverteerder in het clubblad is de KNAC. Hun advertentie in het laatste blad had een andere dan de standaard moeten zijn: een aankondiging van een reis door het westen van de USA, met de mogelijkheid dat met de eigen auto – lees Stag – te doen. Deze reis gaat plaatsvinden van 13 t/m 31 mei.

22/05/2020 - 23/05/2020
Hele dag
22&23 mei 2020: 2-daagse jubileumrit Brabant

Sinds de European Stag Meeting (ESM) eens in de twee jaren wordt gehouden is het bij Stag Club Nederland (SCN) zo’n beetje traditie geworden dat in het tussenliggende jaar dat weekend (ná Hemelvaartsdag) een tweedaagse rit wordt georganiseerd. De organisatie van de tweedaagse rit ligt voor het grootste deel in handen van onze gewaardeerde leden André de Buck en Harrie Jansen.

Powered by Events Manager