Agenda

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden.U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” (direct rechtsonder de zoekbalk) te gebruiken en de datumrange te vergroten.

Datum/Tijd Evenement
28/11/2021
9:00 am - 5:00 pm
British Car Club Day 2021
Expo Houten, Houten

Op zondag 28 november 2021 organiseert de Stichting British Car Club Day (BCCD)  in samenwerking met 18 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Autoclub festijn: BRITISH CAR CLUB DAY. Dit jaar in de EXPO  Hallen te Houten, waar we op een oppervlak van ruim 5000 m2 nog meer bedrijven en autoclubs verwelkomen. BCCD is een doorontwikkeling van BCPD – Car Parts Day. 

SCN participeert met vreugde in dit evenement, en hoopt dat onderstaande informatie voldoende aanspoort om die datum een leuke dag mee te maken en/of verkoop en/of koop van onderdelen of automobilia (en misschien wel een échte Britse klassieker) al in uw agenda vast te leggen.

26/05/2022 - 29/05/2022
Hele dag
Onder voorbehoud - ESM Duitsland - UITGESTELD van 2020

De beroemde Holsten poort in Lubeck

Van onze Duitse collega’s ontvingen wij in juli 2019 het bericht dat  de European Stag Meeting 2020 moest worden uitgesteld tot 2021 en daarna tot 2022. Het is op dit moment (oktober 2021) echter nog steeds niet duidelijk of dit evenement georganiseerd kan worden. Nader bericht volgt!

Maanden voorbereiding waren al gedaan voor op de 36e European Stag Meeting in Lübeck in Duitsland rond het weekend van Hemelvaartsdag 2020. Maar door de COVID-19 crisis waren overeenkomsten met diverse hotels en restaurants niet rond krijgen en is er veel onduidelijkheid over het voldoen aan regelgeving. Die situatie was begin 2021 niet veranderd en dus is besloten tot uitstel naar 2022.

Powered by Events Manager