Kennisquiz

Eind 2022 vatten een aantal clubleden het idee op om voor alle leden een quiz samen te stellen voor de donkere dagen rond de Kerst. Onderwerp uiteraard de Triumph Stag en de club. Deze “Kerstkwis” verscheen in het clubblad OverStag én op de website en kon aanvankelijk alleen door clubleden gemaakt worden. Het initiatief werd zeer gewaardeerd, maar de vragen bleken knap lastig….. De winnaar had 29 van de 36 vragen goed.

Besloten is om de gedane moeite niet voor één keer te gebruiken en de quiz voor iedereen toegankelijk te maken. Daarbij is een splitsing aangebracht in de vragen: er is een quiz met 18 vragen specifiek over de techniek van de Triumph Stag en een even grote over de historie van de auto én de club.

Hieronder wat details over het invullen:

  • Bij aanvang van beide quizzen wordt gevraagd om naam en email adres (indien ingelogd zijn deze al ingevuld). Dit is NIET verplicht, de gegevens worden alleen gebruikt voor het aanmaken van een deelnamecertificaat.
  • Het is helaas niet mogelijk om de quiz te onderbreken en al ingevulde antwoorden te bewaren, de kwis dient in één keer ingevuld te worden.
  • Met de knop “Vorige” en “Volgende” kan van vraag naar vraag genavigeerd worden. 
  • Na beantwoorden van elke vraag volgt het correcte antwoord met een korte uitleg
  • Na het beantwoorden van de laatste vraag kan via de knop “Bekijk resultaat” de eindscore én alle antwoorden bekeken worden. Indien naam en email adres zijn ingevuld wordt dan ook een deelnamecertificaat als pdf toegezonden.
  • De balk met nummers bovenin geeft aan welke vragen al beantwoord zijn (wit) of nog beantwoorden dienen te worden (zwart). Na invullen kleurt het vakje rood of groen. Wijzigen van een vraag is daarna uiteraard niet meer mogelijk!
  • Onder de statusbalk staat ook een ï” symbool: hieronder zijn hints te vinden.

Start HIER de quiz over historie

Start HIER de quiz over techniek

Met dank aan het team van samenstellers: Marc van Burgel, Hans Colijn, Jan Kamphuis en Theo Ouborg.

Geverifieerd door MonsterInsights