Drive your Triumph Day

Een evenement voor de die-hards onder ons :-).
Rye Livingston, een Triumph bezitter uit California, is de promotor van de Drive Your Triumph Day. Die vindt elk jaar plaats op 10 februari. Dat is misschien altijd een mooie dag in California, maar wellicht net niet de meest geschikte dag om in Nederland met je Triumph een ritje te gaan maken. Maar het kan wel!

Het concept is eenvoudig. Ga een ritje maken in je Stag op 10 februari, en maak een foto van je auto (met zichtbaar kenteken) en jezelf, waaruit blijkt dat het 10 februari is. Als je die foto stuurt naar driveyourtriumphday@gmail.com wordt die foto gepubliceerd in een Amerikaans magazine: geheten Vintage Triumph Registry.

Nou zijn er onder onze leden waarschijnlijk heel weinig lezers van dat magazine dus stuur die foto dan ook even naar secretaris@stag-club.nl . We gaan dan bekijken of we een foto kunnen publiceren in de Overstag. Wie weet is het 10 februari wel mooi weer. Dan wel de kap open natuurlijk – en de kachel op hot!

Wanneer

10/02/2023    
Hele dag

Evenement type

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights