DNTD: thema 100 jaar Triumph

1923  –  2023: 100 jaar Triumph
26 & 27 augustus 2023

Zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt en/of gehoord hebben, is het automerk Triumph 100 jaar geleden van start gegaan. Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC), Stag Club Nederland (SCN) en de TR Club Holland (TRCH) willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom hebben we besloten om als gezamenlijke clubs een “100 jaar Triumph weekend” te organiseren om elkaar in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten en te verrassen met onze prachtige Triumphs.

Wat zijn er in die 100 jaar toch prachtige automobiel modellen van de band gerold. Wij zijn als clubs na de afgelopen DNTD 2022 al aan de organisatie hiervan begonnen en hopen wij dat jullie er net zo naar uitkijken als wij.

Het Event 100 jaar Triumph 2023 zal plaatsvinden even buiten Baarn op een mooi centraal gelegen plek in Nederland, hierdoor gemakkelijk te bereiken, waar dan ook vanuit Nederland.

Na de Covid perikelen merkten wij al snel dat alles duurder is geworden, en dat er voor vele locaties een extreem hoge huurprijs wordt gevraagd. Wij hebben echter ons best gedaan en zo viel ons oog al snel op de Jardin d’Hiverre, net even buiten Baarn.
Het is een locatie, gebouwd in inspirerende architectuur en is mede daardoor een ruim en mooi opgezet geheel van bijna 25 hectare met een grote bijzondere bomenkwekerij. Ons evenement gaat zich afspelen rondom het “Groene Paviljoen”, het wordt een 2- daags event dat plaatsvindt op 26 & 27 augustus 2023, dus save the date.

Wij gaan deze 2 dagen vullen met door de gezamenlijke clubs samengestelde Triumph oldtimers en hopen zoveel mogelijk Triumph modellen, uit de afgelopen 100 jaar te kunnen tentoonstellen. Ook zullen er vele handelaren zijn, worden er lezingen gegeven over interessante onderwerpen en worden leuke, leerzame workshops gegeven. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op beide dagen een toertocht te rijden, de omgeving rondom Koninklijk Baarn is erg mooi en zeker de moeite waard.

Op zaterdag 26 augustus is er na 16.00 uur de mogelijkheid tot een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje met daarna een goed verzorgde BBQ  (dat alles voor eigen kosten en waarvoor wel vooraf moet worden ingeschreven) en aansluitend vind een Pub quiz plaats.

In de directe omgeving is ook de mogelijkheid voor hotelovernachting en er zijn voor de liefhebbers ook meerdere campings in de buurt. Bij het hotel gaan we een optie op een aantal kamers nemen, info daarover volgt later.

clublogo'sOm “up to date” te blijven voor 100 jaar Triumph is een speciale website in het leven geroepen (www.100jaartriumph.nl).

 

 

Wanneer

26/08/2023 - 27/08/2023    
10:00 am - 6:00 pm

Waar

Jardin d'Hiverre
Wildburgerlaan, Baarn , Utrecht, 3744 MN

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights