ZATERDAG! 22 april- Stag rit “Ronde van “Groot” Apeldoorn”

Toerrit vanuit Apeldoorn.

Het bestuur van de SCN heeft er dit jaar voor gekozen om een keer een rit op zaterdag te houden. Daarmee hoopt het bestuur een kans te geven tot deelname voor leden die vaak op zondag verhinderd zijn. Natuurlijk rekent ook hier het bestuur op een groot aantal equipes. Wij gaan de omgeving rond Apeldoorn verkennen.

De startplaats is bij Het Aardhuis, www.aardhuis.nl (Aardhuis 1, Hoog Soeren, plaatje links) waar we om 9:30 uur worden ontvangen met koffie en gebak voor rekening van de SCN. Start zal zijn rond 10:00 uur.

De ochtend rit begint in het jachtgebied van ’t Loo daarna gaan we richting hoog Soeren. We gaan door de wijk Berg en Bos en komen langs de z.g. herdenkingsnaald en Paleis ’t Loo wat na een grondige renovatie vrijdag 21 April door onze Koning zal worden heropend. Daarna langs Hotel de Keizerskroon die de naam heeft te danken aan de overnachting van Keizerin Sissi. We vervolgen onze weg langs de koninklijke bossen en gaan dan via Niersen en Gortel op weg naar Elspeet. Via Uddel gaan we op weg naar Kootwijk en over de heide naar Hoog Soeren. Hier in Hoog Soeren is de lunch “voor eigen rekening”.

Het middag programma begint ook weer in de bosrijke omgeving en als eerste gaan we richting Radio Kootwijk (plaatje rechts) De geschiedenis – Radio Kootwijk (hierradiokootwijk.nl) hier kan men de auto parkeren en het markante zend gebouw bezoeken. Daarna gaan we via Hoog Buurlo richting Lieren en hier steken we het kanaal over richting Klarenbeek en Voorst. Daarna volgt een route langs de IJssel en de uiterwaarden en dijken waarbij we eindigen bij het Take Off restaurant in Teuge. Aldaar de slotborrel met de  befaamde bitterballen alweer voor rekening van de club.

Aanmeldingen via: evenementen@stag-club.nl

Zie jullie graag de 22e
Peter van den Heuvel

Wanneer

22/04/2023    
9:30 am - 5:30 pm

Waar

Het Aardhuis
Aardhuis 1, Hoog Soeren, Nederland, 7346 AA

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights