ALV 2023 Stag Club NL met rit

Op zondag 26 maart zal de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de club worden gehouden. Het bestuur van de Stag Club Nederland nodigt alle leden van de club uit tot het bijwonen van de ALV 2023, waarna volgens goed gebruik het glas zal worden geheven op het nieuwe verenigings-jaar. Voor details zie de agenda hieronder (alleen te zien voor ingelogde leden!).
Na de ALV zullen we gezamenlijk van een goede lunch kunnen genieten. Aansluitend gaan we dan op pad met onze Stags voor de eerste rit van het jaar, in en rond de provincie Utrecht. Deze rit zal worden uitgezet door Pieter Jan Witvliet.

De dag zal volgens een bekend patroon verlopen: eerst koffie en appeltaart onder een gezellig praatje, dan de vergadering zelf gevolgd door het heffen van het glas op het nieuwe verenigingsjaar. Daarna de lunch, zodat we gevoed en gelaafd de Stag kunnen opstarten voor een rit door het Utrechts landschap. Na afloop van de rit verzamelen we ons wederom volgens goed gebruik voor een afsluitende borrel. Voor de aanwezige leden en partners van de leden zijn geen kosten verbonden aan zowel de koffie tijdens de vergadering, als aan de lunch en de slotborrel. Wel natuurlijk zelf de Stag voltanken! Mochten leden met meer dan twee personen aanwezig zijn, dan vragen wij voor de derde/vierde etc persoon een eigen bijdrage van € 10,-, waarvoor u ongetwijfeld begrip zult hebben. U kunt dit dan ter plekke afrekenen met penningmeester Marcel de Heer.

De inloop voor de ALV start om 10.30 uur voor koffie met appelgebak en een praatje tussen de leden – we hebben elkaar al weer maanden niet gezien. De vergadering zal om 11.00 uur worden geopend door de voorzitter. In de Overstag nummer 160, die vorige week bij u in de bus is gevallen, staan zowel de agenda van de vergadering als ook een aantal vergaderstukken opgenomen.

U kunt zich per email aanmelden voor de vergadering, uiterlijk 18 maart 2023 bij secretaris Hans Sonneveld, secretaris@stag-club.nl .
Graag tot ziens op zondag 26 maart in Soest.
Met vriendelijke groet,
Hans Sonneveld secretaris@stag-club.nl

 

Wanneer

26/03/2023    
10:30 am - 5:30 pm

Waar

Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188, Soest, 3768 MD

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights