ALV 2023 Stag Club NL met rit

Op zondag 26 maart zal de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de club worden gehouden op een plek centraal in Nederland. De ALV zal plaatsvinden in restaurant De Soester Duinen te Soest, waar de deelnemers om 10.30 verwacht worden. De ALV wordt gevolgd door een rit in de omgeving.

De dag zal volgens een bekend patroon verlopen: eerst koffie en appeltaart onder een gezellig praatje, dan de vergadering zelf gevolgd door het heffen van het glas op het nieuwe verenigingsjaar. Daarna de lunch, zodat we gevoed en gelaafd de Stag kunnen opstarten voor een rit door het Utrechts landschap. Na afloop van de rit verzamelen we ons wederom volgens goed gebruik voor een afsluitende borrel.

De formele uitnodiging voor de ALV zal worden gepubliceerd in de volgende Overstag. In die uitnodiging staan dan ook details vermeld over plaats en tijd, alsmede over het aanmelden voor de ALV. Zet dit vooral met uitroeptekens in je agenda! Organisatie door Max Asjes (evenementen@stag-club.nl), Pieter-Jan Witvliet en Hans Sonneveld.

Wanneer

26/03/2023    
10:30 am - 5:30 pm

Waar

Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188, Soest, 3768 MD

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights