evenementenVerleden tijd - archief

Ook DNTD 2020 definitief afgelast

Lange tijd hebben de gezamenlijke clubs, CTH, TSC en SCN, de moed er in gehouden en zijn bezig gebleven met de voorbereidingen van de DNTD die op 12 juli a.s. op Beukenrode alweer voor de 27ste keer gehouden zou worden. Maar helaas: ook dit evenement zal geen doorgang vinden.


Begin maart werd duidelijk dat de coronacrisis ook ons land zou gaan bereiken en in heel korte tijd is de wereld om ons heen totaal veranderd. De verwachting bleef wel bestaan dat de crisis binnen redelijke tijd zover zou zijn bedwongen dat DNTD 2020 doorgang zou kunnen vinden, al zou dat misschien wel het eerste evenement van het seizoen zijn geworden.

Helaas ziet de wereld er nog steeds niet zo uit als we in ons optimistisme hadden verwacht. Het is duidelijk dat we ook op 28 april niet van onze regering gaan horen dat alles weer terug naar het normale kan gaan.
Sterker, de “anderhalve meter samenleving” zal zeker nog tijden worden gehandhaafd.
We kunnen onze ogen niet sluiten voor de realiteit. Zelfs als vanuit Den Haag tijdig (wat dat dan ook is) groen licht wordt gegeven dan nog is de kans groot dat veel leden niet bereid zullen zijn om onnodig risico te nemen en zo kort na deze crisis naar Beukenrode te komen om samen met clubgenoten een leuke dag mee te maken.

Namens de gezamenlijke evenementencommissies,
Esther en Björn Borkent Triumph Spitfire Club
Max Asjes, Stag Club Nederland
Pieter Maclaine Pont, Triumph Club Holland

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland. bereikbaar via email: secretaris@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights