evenementenVerleden tijd - archief

Nieuwe update Corona-virus

Korte samenvatting:
– ALV gaat door op 30 augustus 2020
– 8e lustrum verplaatst naar 2021
– Mogelijke rit op 27 september 2020

Het SCN-bestuur hoopt dat u door deze moeizame periode op gezonde en redelijk gelukkige wijze bent doorgekomen. We gaan mogelijk een betere tijd tegemoet, maar voorlopig wel met de zogeheten 1,5 meterregel samenleving en dat vergt voor velen het nodige hoofdbreken hoe je daar in vredesnaam mee moet omgaan. Dat geldt ook voor SCN én de uitbater(s) die we bezoeken tijdens een evenement. Maar het regent dus wijzigingen, allemaal ingegeven door de Corona-maatregelen. Laten we niet terugkijken, maar vooral vooruit!

Tot vreugde heeft het SCN-bestuur kunnen besluiten de eerder afgelaste Algemene Leden Vergadering (ALV) met z’n gebruikelijke aantrekkelijke programma toch te kunnen laten plaatsvinden. Deze ALV is uitsluitend toegankelijk voor aangemelde leden van Stag Club Nederland. Raadpleeg daarvoor de Stag Flits of Overstag nummer 148 voor details, of neem contact op met de secretaris via secretaris@stag-club.nl of 06-22438282.

8e lustrum 25 & 26 september wordt verplaatst naar 2021
We hebben van onze Jubileumlocatie Landgoed Huize Bergen te Vught helaas moeten vernemen dat de geldende Coronaregels het niet mogelijk maken een gezelschap met een omvang als dat van ons te kunnen ontvangen op 25 september a.s. in de daarvoor gedachte dinerruimte. Het past eenvoudigweg niet indien de gewenste en vereiste afstanden in acht worden genomen. Een wél passende ruimte is pas té laat in het cabrio toerseizoen beschikbaar. Maar zelfs dan is het geen sinecure om gedurende twee dagen ook nog eens flinke lunchlocaties te vinden.
Dus helaas moet voor de tweede keer het Lustrumweekend worden afgezegd. Dat zullen we nu dus verplaatsen naar het jaar 2021. We hopen dan maar dat dan een vaccin beschikbaar is gekomen, waarmee ook de organisatiemogelijkheden aanzienlijk eenvoudiger worden. In 2021 moet dan wel worden gelaveerd met een ander tweedaags evenement, te weten de European Stag Meeting, die midden mei in Lübeck in Duitsland zal plaatsvinden. Dus moeten er nog handige data worden geprikt!
Een aantal leden heeft bij Landgoed Huize Bergen één of meer overnachtingen geboekt. Degenen die hadden geboekt kunnen die reservering kosteloos annuleren. Maar dat zal men wel zelf even moeten doen. SCN zit daar dus niet tussen!

Mogelijk een SCN-rit op zondag 27 september 2020
We onderzoeken nog de mogelijkheid van een SCN-rit op zondag 27 september a.s. Save-the-date en u hoort zo spoedig mogelijk nader. Mocht iemand zijn of haar schouders daaronder willen zetten, dan verneemt evenementencommissaris Max Asjes dat uiteraard héél graag! evenementen@stag-club.nl

Het SCN-bestuur wenst u in de komende periode veel Stag-cabriogenoegen toe en vooral: blijf lachen en blijf gezond!

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland. bereikbaar via email: secretaris@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights