2020evenementenVerleden tijd - archief

Corona update 31-3-2020.

Zo langzamerhand wordt duidelijk dat het Corona virus het openbare leven steeds verder stillegt. Dat geldt ook voor activiteiten van en voor autoclubs en autoliefhebbers. Zoals Club Triumph Holland dat mooi verwoordde: ook al zitten er bij de ritten meestal maar twee mensen in een auto : het samenzijn voor en na de rit is van wezenlijk belang. Daarom worden steeds meer ritten en evenementen afgelast of uitgesteld. Zie hieronder de laatst bekende informatie. Bijgewerkt 30-3-2020

Met bloedend hart heeft het SCN-bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 5 april 2020 te annuleren. Het Corona-virus heeft onze overheid tot het verstandige besluit gebracht om Horecagelegenheden te sluiten voor publiek, teneinde de uitbreiding van het virus te proberen in te dammen.

Ook onze eigen verantwoordelijkheid zou het overigens zijn om zo weinig mensen tegelijk zich in één ruimte te laten ophouden. Dat is jammer, maar zodra we meer weten zal uw bestuur tijdig een nieuwe datum voor de ALV aankondigen. Het historische Pompstation zullen we proberen als vergaderlocatie te behouden, evenals de in-/rondleiding en de ALV-rit die al op papier staat.

Ook de Sleuteldag op 18 april in Zaltbommel gaat niet door .

De Crocusrally van Club Triumph Holland – ook toegankelijk voor anderen – is eveneens afgelast.

De jubileum-activiteiten, waar we zó graag velen van u zouden willen ontmoeten zijn uitgesteld. Er is een nieuwe datum vastgesteld, helaas in afwijking van het traditionele Hemelvaartsweekend voor ons meerdaags evenement. De bijeenkomst met als centraal punt Landgoed Huize Bergen in Vught is verplaatst naar vrijdag 25 en zaterdag 26 september. Voor details kijk op de evenementenpagina.


Meer informatie via de webmaster@stag-club.nl of secretaris@stag-club.nl

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland. bereikbaar via email: secretaris@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights