Lustrumbijeenkomst: 2-daagse jubileumrit Brabant

Locatie: Landgoed Huize Bergen
Datum: 25/09/2020 - 26/09/2020
Tijd: Hele dag

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Corona update: De Lustrumbijeenkomst die zou plaatsvinden op 22 en 23 mei is verplaatst naar 25 en 26 september 2020.

Op de geplande dagen had Jubileumlocatie Landgoed Huize Bergen te Vught laten weten geen gasten te willen ontvangen, tenzij overheidsmaatregelen een opening  mogelijk zouden maken.
Tel daarbij op het feit dat nogal wat SCN-leden tot de zogeheten risicogroep behoren én het feit van snel toenemende reserveringen bij de horeca in de rest van het jaar, naast hun al bestaande boekingen. Dat geheel vereiste van uw SCN-bestuur snel handelen om de geplande data los te laten en in goed overleg met Huize Bergen nieuwe data veilig te stellen, zodat wij toch in ieder geval ons 8e Lustrum in 2020 kunnen gedenken. Dus helaas dan in afwijking van het traditionele Hemelvaartsweekend voor ons meerdaags evenement wordt het Lustrumweekend verplaatst naar Vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020.

Voor de goede orde vermelden wij dat een zaterdag-zondag-combinatie in een seizoen (in 2020) waar nog redelijk cabrioweer mag worden verwacht reeds nu al volledig is volgeboekt, althans voor een gezelschap met die van onze geschatte omvang.

Sinds de European Stag Meeting (ESM) eens in de twee jaren wordt gehouden is het bij Stag Club Nederland (SCN) zo’n beetje traditie geworden dat in het tussenliggende jaar dat weekend (ná Hemelvaartsdag) een tweedaagse rit wordt georganiseerd. De organisatie van de tweedaagse rit ligt voor het grootste deel in handen van onze gewaardeerde leden André de Buck en Harrie Jansen.

Wilt u de gehele gebeurtenis meemaken dan wordt u vrijdagochtend 25 september verwacht in Heesch voor de koffie en het bekende appelgebak. Daarna rijdt u mee in de rit in Oost-Brabant, gebruikt u halverwege de dag de lunch en eindigt u in de namiddag bij het door ons gereserveerde luxe hotel in Vught. Daar praten we nog wat na en zullen we gezamenlijk het feestelijke diner genieten.

Na ons ontbijt de volgende dag beginnen we vervolgens aan het dag traject ten westen van Vught. Uiteraard met een middagpauze, ook weer met een lunch. In de vroege namiddag van 26 september eindigt de 2-daagse ergens in midden Brabant waar we samen nog even genieten van de slotborrel en wat hapjes alvorens ieder weer tijdig richting huis kan vertrekken.

In verband met het speciale jubileumkarakter van deze rit, bieden we meer mogelijkheden aan om dit festijn bij te wonen.
U kunt het gehele traject meedoen, te weten de ritten op vrijdag en zaterdag, incl. 2 x lunch, één overnachting in een 2-persoonskamer mét ontbijt, 1 x diner en wat zaken erom heen.
Lukt het om een of andere reden niet de volle tijd mee te doen, dan is het dit keer mogelijk ook één dag aan te sluiten:

  • Vrijdagprogramma 25 september: s ’ochtends wordt u dan bij de koffie in Heesch verwacht en u rijdt, luncht en dineert mee.
  • Zaterdagprogramma 26 september: s ‘ochtends wordt u dan bij de koffie in Vught verwacht en u rijdt, luncht en borrelt mee.

Omdat het toch wel een heel speciale gelegenheid is, ziet u dat we met dit “keuzemenu” proberen zo zoveel mogelijk leden aan te laten haken. We zien u natuurlijk eigenlijk het liefst allemaal meedoen aan het volledige programma, maar op dit moment is het evenement geheel volgeboekt. Neem eventueel contact op met de secretaris voor meer informatie: secretaris@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.