22&23 mei 2020: 2-daagse jubileumrit Brabant

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/05/2020 - 23/05/2020
Hele dag

Categorieën


Sinds de European Stag Meeting (ESM) eens in de twee jaren wordt gehouden is het bij Stag Club Nederland (SCN) zo’n beetje traditie geworden dat in het tussenliggende jaar dat weekend (ná Hemelvaartsdag) een tweedaagse rit wordt georganiseerd. De organisatie van de tweedaagse rit ligt voor het grootste deel in handen van onze gewaardeerde leden André de Buck en Harrie Jansen.

Wilt u de gehele gebeurtenis meemaken dan wordt u vrijdagochtend 22 mei verwacht in Heesch voor de koffie en het bekende appelgebak. Daarna rijdt u mee in de rit in Oost-Brabant, gebruikt u halverwege de dag de lunch en eindigt u in de namiddag bij het door ons gereserveerde luxe hotel in Vught. Daar praten we nog wat na en zullen we gezamenlijk het feestelijke diner genieten.

Na ons ontbijt de volgende dag beginnen we vervolgens aan het dag traject ten westen van Vught. Uiteraard met een middagpauze, ook weer met een lunch. In de vroege namiddag van 23 mei eindigt de 2-daagse ergens in mid-den Brabant waar we samen nog even genieten van de slotborrel en wat hapjes alvorens ieder weer tijdig richting huis kan vertrekken.

In verband met het speciale jubileumkarakter van deze rit, bieden we meer mogelijkheden aan om dit festijn bij te wonen.
U kunt het gehele traject meedoen, te weten de ritten op vrijdag en zaterdag, incl. 2 x lunch, één overnachting in een 2-persoonskamer mét ontbijt, 1 x diner en wat zaken erom heen.
Lukt het om een of andere reden niet de volle tijd mee te doen, dan is het dit keer mogelijk ook één dag aan te sluiten:

  • Vrijdagprogramma 22 mei: s ’ochtends wordt u dan bij de koffie in Heesch verwacht en u rijdt, luncht en dineert mee.
  • Zaterdagprogramma 23 mei: s ‘ochtends wordt u dan bij de koffie in Vught verwacht en u rijdt, luncht en borrelt mee.

Omdat het toch wel een heel speciale gelegenheid is, ziet u dat we met dit “keuzemenu” proberen zo zoveel mogelijk leden aan te laten haken. We zien u natuurlijk eigenlijk het liefst allemaal meedoen aan het volledige programma.

Indicatief zal deelname aan het volledige programma door twee personen omstreeks € 200,– gaan kosten. Alleen het vrijdagprogramma kost voor twee personen € 90,– en alleen het zaterdag-programma kost € 40,–. Buiten de deelnamekosten vallen vooral de drankkosten bij de borrels en lunches. Over kosten voor deelname door één persoon kunnen we pas wat zeggen nadat daartoe de nodige gesprekken met het hotel zijn gevoerd.

In verband met de voorbereiding willen we nu al polsen /inventariseren wie verwacht deel te gaan nemen aan welk deel van het programma (dus volledig programma, vrijdagprogramma of zaterdagprogramma). Die opgave is voorlopig nog geheel vrijblijvend, maar bij de gesprekken met hotel en lunchadressen is het toch van belang enigszins te weten van welke deelname we uit moeten gaan.

Zo snel mogelijk zullen we de definitieve reservering verder openstellen met nauwkeurige(r) informatie. Dat neemt niet weg dat u desgewenst uw reservering nu ook al definitief kunt boeken. Reserveringen zullen overigens worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Op enig moment zullen immers ook de kamers in het hotel van de door ons gedachte prijsklasse wel op zijn.

Graag daarom uw reactie of we vermoedelijk op uw komst mogen rekenen, en zo ja met welke programmakeuze, insturen vóór 15 december aan Harrie Jansen redactie@stag-club.nl en wij gaan met veel plezier aan de slag om van dit dubbele jubileum een gedenkwaardige gebeurtenis te maken.

Nadere details over de locaties worden nog bekend gemaakt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.