2022evenementenVerleden tijd - archief

Final call Arnhem rit za 23-4


Een nieuwe lente, een nieuw geluid !! En wel het geluid van Stags die zich in clubverband begeven op mooie weggetjes in het frisse groen. Op zaterdag 23 april is het weer zover. Meld u op tijd aan: uiterlijk 16 april – per mail bij de secretaris van de club: secretaris@stag-club.nl . Inschrijfkosten 15 euro, inclusief koffie met taart bij ontvangst, lunch en bitterballen bij het eindpunt. In de agenda of op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over deze prachtige rit vanuit Arnhem rond de IJssel.

De Stag Club Nederland , jullie club, organiseert dan weer een rit. En die gaat plaatsvinden in het bosrijke landschap van de Veluwezoom en de IJsselstreek, met start en finish in de omgeving van Arnhem.
We verzamelen vanaf 10.00 uur bij restaurant De Thermiekbel, Apeldoornseweg 203, 6816 SM Arnhem. Dat is het restaurant bij het zweefvliegterrein Terlet. Koffie en appeltaart, desgewenst met, worden geserveerd op kosten van de club. Vanaf 11.00 uur gaan we daar van start voor een stevige rit, om te beginnen door het
Veluws landschap, en daarna steken we de IJssel over. Uiteindelijk belanden we dan voor de lunch in het Grand Café “Bij Ludger” te Wichmond bij Vorden. Dat restaurant heeft een bescheiden parking, maar 100 meter verderop kan je je Stag parkeren op de riante en weinig gebruikte parkeerplaats van de St- Willibrorduskerk. We krijgen daar een smakelijke lunch inbegrepen koffie of thee. Mocht je er nog een drankje bij willen hebben, dan moet je dat zelf even afrekenen..
De middagetappe is iets korter, voert langs de IJssel en over de IJssel, en eindigt bij de gezellige “Brasserie Delicat”, Apeldoornseweg 20 in Hoenderloo. Die brasserie heeft een parkeerplaats, maar die is snel vol. In de onmiddellijke omgeving is meer parkeermogelijkheid. Bij de Brasserie geldt: bitterballen van de club,
drankjes even zelf afrekenen.
De inschrijfkosten bedragen €15,- pp, en dat is dus inclusief koffie met taart bij ontvangst, inclusief de lunch en inclusief de bitterballen. Gaarne bij inschrijving overmaken naar rekeningnummer NL 02 RABO 0136 0056 59 t.n.v. Stag Club Nederland, en onder vermelding van “Arnhemrit”. Aanmelden uiterlijk 16 april per mail bij de secretaris van de club: secretaris@stag-club.nl .
We zien natuurlijk uit naar veel aanmeldingen, mooi weer en rijden met het dakje open…

Er is al een aantal aanmeldingen binnen, maar er is zeker ruimte voor meer…. We zien elkaar weer binnenkort.
Met vriendelijke groet, Jullie secretaris, Hans Sonneveld secretaris@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights