Rit Midden-Nederland – omgeving Arnhem

LET OP: aangepaste datum. De rit – meermaals verplaatste – wordt op ZATERDAG 23 april gereden, en niet zoals eerst werd aangegeven op zondag 24 april!

Vanuit Arnhem rond de IJssel
Een nieuwe lente, een nieuw geluid !! En wel het geluid van Stags die zich in clubverband begeven op mooie weggetjes in het frisse groen. Op zaterdag 23 april is het weer zover. De Stag Club Nederland , jullie club, organiseert dan weer een rit. En die gaat plaatsvinden in het bosrijke landschap van de Veluwezoom en de IJsselstreek, met start en finish in de omgeving van Arnhem.

Restaurant ThermiekbelWe verzamelen vanaf 10.00 uur bij restaurant De Thermiekbel, Apeldoornseweg 203, 6816 SM Arnhem. Dat is het restaurant bij het zweefvliegterrein Terlet. Koffie en appeltaart, desgewenst met, worden geserveerd op kosten van de club.

Vanaf 11.00 uur gaan we daar van start voor een stevige rit, om te beginnen door het Veluws landschap, en daarna steken we de IJssel over. Uiteindelijk belanden we dan voor de lunch in het Grand Café “Bij Ludger” te Wichmond bij Vorden. Dat restaurant heeft een bescheiden parking, maar 100 meter verderop kan je je Stag parkeren op de riante en weinig gebruikte parkeerplaats van de St-Willibrordus-kerk. We krijgen daar een smakelijke lunch inbegrepen koffie of thee. Mocht je er nog een drankje bij willen hebben, dan moet je dat zelf even afrekenen.

De middagetappe is iets korter, voert langs de IJssel en over de IJssel, en eindigt bij de gezellige “Brasserie Delicat”, Apeldoornseweg 20 in Hoenderloo. Die brasserie heeft een parkeerplaats, maar die is snel vol. In de onmiddellijke omgeving is meer parkeermogelijkheid. Bij de Brasserie geldt: bitterballen van de club, drankjes even zelf afrekenen.

De inschrijfkosten bedragen €15,- pp, en dat is dus inclusief koffie met taart bij ontvangst, inclusief de lunch en inclusief de bitterballen. Gaarne bij inschrijving overmaken naar rekeningnummer NL 02 RABO 0136 0056 59 t.n.v. Stag Club Nederland, en onder vermelding van “Arnhemrit”.

Aanmelden uiterlijk 16 april per mail bij de secretaris van de club: secretaris@stag-club.nl . We zien natuurlijk uit naar veel aanmeldingen, mooi weer en rijden met het dakje open….

Wanneer

23/04/2022    
10:00 am - 6:00 pm

Waar

De Thermiekbel
Apeldoornseweg 203, Arnhem, 6816 SM

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights