2-daagse bijeenkomst Stag Club NL

Tweedaagse rond Hemelvaart in Zuid Nederland / omgeving Maastricht, organisatie door Wim de Blok.

Op 27 en 28 mei 2022 vindt het tweedaagse evenement de “Limburg Rit” plaats met als centraal punt Valkenburg aan de Geul.

In Overstag 156 staat het volledige programma met de beschrijving van de routes en het tijdschema. Op dit moment zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en leden kunnen zich nog aanmelden tot uiterlijk vrijdagavond 15 april. Daarna moeten we de uitbaters van de verschillende locaties informeren over het aantal deelnemers.

In aanvulling op de informatie in Overstag 156 kunnen we melden dat het ook mogelijk is om aan een gedeelte van het evenement deel te nemen. Zo komen we tot 4 opties:

  • Optie 1. Het gehele evenement
  • Optie 2. Alleen de vrijdagmiddag en de zaterdagochtend
  • Optie 3 Alleen de vrijdag
  • Optie 4 Alleen de zaterdag

Het is zeer goed mogelijk een stukje maatwerk aan te leveren. Aarzelt niet, het zijn mooie routes en meldt u aan bij de evenementen commissaris Max Asjes (evenementen@stag-club.nl) met vermelding van één van de bovenvermelde opties.

Bij de ochtendroute (83 km) op vrijdag 27 mei vertrekt iedere equipe op eigen gelegenheid uiterlijk om 10.30 uur vanaf Verzorgingsplaats ‘t Haasje langs de A2 bij Maarheeze. De route gaat via Weert en Stamproy, via een stukje België naar Maaseik, waar de route weer in Nederland via Obbicht en Sittard naar Valkenburg gaat. Daar lunchen we in het hotel waar ook de nacht wordt doorgebracht: Hotel Schaepkens van St Fijt.

De middagroute van ca. 45 km leidt langs typisch kleine Limburgse dorpjes (o.a. Schin op Geul, Elkenrade, Eys) en prachtige weggetjes naar de Vaalserberg. Op de Vaalserberg gaan we genieten van koffie/thee met Limburgse vlaai bij De Bokkerijder. De middagroute is ongeveer 45 km lang en duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Deze eindigt met koffie/thee plus vlaai op de Vaalserberg: aankomst daar is gepland tussen 15.30 en 16 uur. Daarna kan iedereen op eigen gelegenheid en in eigen tempo terug maar het hotel.
Zaterdag 28 mei zijn er twee routes uitgezet: in de ochtend van ongeveer 70 km in zuidelijke richting en in de middag 60 km noordwaarts. Deze rit eindigt in Montfort: al weer een einde “terug” voor de meeste mensen.

Voor de Stagclub-leden die graag willen rijden maar geen bijrijder/navigator hebben of weinig ervaring hebben met het lezen van een routebeschrijving, kunnen de routes digitaal beschikbaar gesteld worden om up te loaden in een (geschikt) TomTom navigatiesysteem. Ontspannen rijden en genieten van de weg en het landschap aan de hand van het navigatiesysteem.

Gedetailleerde informatie in Overstag nummer 156.

Inschrijven graag uiterlijk 15 april bij evenementencoördinator Max Asjes: evenementen@stag-club.nl

Wanneer

27/05/2022 - 28/05/2022    
10:00 am - 6:00 pm

Waar

Hotel Schaepkens van St Fijt
Nieuweweg 40-44, Valkenburg, 6301 EV

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights