ALV Stag Club NL 2022

De ALV van Stag Club Nederland zal plaatsvinden op 27 maart 2022. Hieraan gekoppeld is een rit in de Waterlinie Regio, georganiseerd door Max Asjes, Pieter Jan Witvliet en Hans Sonneveld. Aanmelden kan tot 20 maart.

Ontvangst met koffie en appelgebak, om 11.00 u. in de serre van restaurant ’t Veerhuys, Kerkstraat 93 te Leerdam + vrij parkeren op het plein voor het Veerhuys
– De ALV start om 11.30 u. stipt
– Aansluitend na de ALV een door de club aangeboden lunch

Deelname voor leden en partners is gratis, en dat geldt zowel voor de koffie met appelgebak, de lunch als de slotborrel. Indien leden met meer dan 2 personen aanwezig zijn vragen wij voor het programma per extra deelnemende per-soon een bijdrage van € 10, gaarne ter plaatse met de penningmeester af te rekenen. Graag verzoeken wij U spoedig aan te geven of U van plan bent de ALV te bezoeken en ook of U wel/niet aan de aansluitende rit wenst deel te nemen.

Uiteraard zal traditioneel het glas worden geheven op het aanstaande verenigingsjaar. Voor details en een agenda verwijzen wij u naar clubblad overstag nummer 156. Na de ALV kan de lunch gezamenlijk gebruikt worden.

– Circa 13.30 u. vertrek voor een toertocht langs de ”Nieuwe Hollandse Waterlinie”
– Afsluitende borrel in Theehuis Rhijnauwen(zie foto)

Wanneer

27/03/2022    
11:00 am - 5:00 pm

Waar

Restaurant 't Veerhuys
Kerkstraat 92, Leerdam

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights