Autumn Spirit 2021: rit van Club Triumph Holland

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we dit najaar van 2021 weer in clubverband samenkomen.  Wat hebben we het gemist, een kopje koffie met gebak, lekker rondtoeren, en de dag eindigen met een technische babbel en een bitterballetje erbij. Meestal is het in Oktober nog aangenaam weer met prachtige herfstkleuren. Voordat de meesten van ons de auto weer in de winterstalling gaan zetten, is dit nog de ideale gelegenheid om door de prachtige regio van Gelderland en Utrecht te “snorren”. Bossen, heide, heuvels, onverharde wegen……..ja het zit er allemaal bij. Schrijf U in en laten we CTH regio-midden op een mooie manier afsluiten. Wij ontvangen U graag op 3 Oktober. Deze rit is OOK opengesteld voor deelnemers van andere Triumph Clubs: deze betalen wel een kleine eigen bijdrage van €10,– per equipe.

Er wordt gereden in twee klassen.
Duur / lengte van de rit: de rit is zo´n 130 km lang en zal ongeveer 4 uur duren.

Recreatie-klasse: Met een gedetailleerde instructie kan men gewoon heerlijk ongedwongen rijden over doorgaande wegen, dorpjes doorkruisen of gewoon stoppen bij een heerlijk restaurantje om even ongedwongen te genieten van warme chocolade en een haardvuur.

Tour-klasse: Men gaat de “bolletjes & pijltjes” rijden. Deze toerklasse omvat ook het verzamelen van de juiste letters/ stempels en biedt uiteraard kans op punten voor het CTH Bokaalritten-klassement.

Start locatie: Hotel Heerlickheijd van Ermelo Staringlaan 1 3852 LA Ermelo, er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Aanvang: Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie en gebak, briefing om 10.15

Starttijd: Er wordt gestart vanaf 10.30

Eindtijd
: De rit eindigt in Wageningen, de exacte locatie wordt pas tijdens de briefing bekend gemaakt. Afsluiting van deze rit en de prijsuitreiking zal rond 16.00 op deze eind locatie plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje.

Nog vragen?  of nadere details:
Giso van der Heide
regio-midden@triumph.nl
06 11 69 29 53
CTH-regio midden

Groeten , Giso , Roel en Jan

Wanneer

03/10/2021    
9:30 am - 6:00 pm

Waar

Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1, Ermelo, 3852 LA

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights