British Car Club Day 2021

Op zondag 28 november 2021 organiseert de Stichting British Car Club Day (BCCD)  in samenwerking met 18 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Autoclub festijn: BRITISH CAR CLUB DAY. In de EXPO Hallen te Houten zijn op een oppervlak van ruim 5000 m2 bedrijven en autoclubs welkom. BCCD is een doorontwikkeling van BCPD – Car Parts Day.

SCN participeert met vreugde in dit evenement, en hoopt dat onderstaande informatie voldoende aanspoort om die datum een leuke dag mee te maken en/of verkoop en/of koop van onderdelen of automobilia (en misschien wel een échte Britse klassieker).

Tickets : u wordt verzocht u via de website www.britishcarclubday.com tevoren een ticket a raison van € 5,- te kopen. Dus liever niet op het evenement zelf, vooral vanwege corona-registratie. Op de beurs loopt u even langs de stand van de SCN. Daar wordt uw naam geregistreerd, waarna u de toegangsprijs geretourneerd krijgt door de club op uw bankrekening. Kortom, het is even ingewikkeld, maar uiteindelijk is de toegang voor SCN-leden gratis.

COVID-19: toegang tot de Expo kan uitsluitend worden verleend door het tonen van een geldige QR-code.

Onderdelen verkopen: Leden van de SCN die met een eigen stand onderdelen willen verkopen op deze dag kunnen zich daarvoor aanmelden op de eerdergenoemde website . Hieraan zijn kosten verbonden. Verkoop van een enkel onderdeel is mogelijk via een zogeheten Bring & Buy formule, op een centrale daartoe ingerichte stand. U neemt de onderdelen gewoon mee, voorzien van een label met naam, adres en vraagprijs. indien ze verkocht worden ontvangt u de verkoopprijs minus 10% fee voor de organiserende stichting, en dus uiteindelijk ook voor ons als SCN. Zie ook de bijlagen inzake de Bring & Buy die met Stag Flits 16.11 d.d. 8-11-2021 aan alle leden is verzonden: het inbrengformulier en de uitleg daarbij.

Vrijwilligers: alle deelnemende clubs wordt verzocht vrijwilligers te leveren voor het verrichten van enige activiteiten ter plaatse, zoals de toegangscontrole. Er zijn 18 clubs, dus vrijwilligers hoeven slechts een uurtje van hun tijd op te offeren. Indien u die bijdrage wilt leveren, dan gaarne aanmelden bij de secretaris: secretaris@stag-club.nl En natuurlijk is deze British Carparts Day een leuke gelegenheid en laatste activiteit van 2021 voor alle leden van de SCN om elkaar te ontmoeten op de stand van de club, en verhalen uit te wisselen.

Uit het persbericht de volgende tekst:

“Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maak deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers.

Ook zijn alle 18 Engelse Autoclubs, tezamen goed voor meer dan 10000 leden, vertegenwoordigd met een eigen stand. 

Op het autoplein is een ruim aanbod van klassieke auto’s op zoek naar een nieuwe eigenaar.

In de komende maanden zullen wij in samenwerking met alle deelnemende clubs en partners de organisatie van deze dag verder uitwerken. 

Meer informatie is te vinden op www.britishcarclubday.com

Inschrijving voor deze unieke Clubdag is vanaf 1 september 2021 mogelijk via onze site. Indien U vragen, wensen of ideeën heeft, laat het ons weten.

 De organisatie Stichting British Car Club Day is in handen van Leo  Dorjee & Jan van Asperen”

SCN participeert in dit evenement en uiteraard zijn wij ook aanwezig met een eigen stand. Leden van de SCN die met een eigen stand onderdelen willen verkopen op deze dag kunnen zich vanaf 1 september daarvoor aanmelden op de website van de Stichting BCCD. Verkoop van een enkel onderdeel is mogelijk via een zogeheten Bring & Buy formule  op een centrale daartoe ingerichte stand. Zie voor nadere info voor verkoopmogelijkheden dus de site van BCCD: www.britishcarclubday.com

En natuurlijk is deze British Car Club Day een leuke gelegenheid en laatste activiteit van 2021 voor alle leden van de SCN om elkaar te ontmoeten op de stand van de club, en verhalen uit te wisselen.

In een later bericht zal nadere informatie worden verstrekt inzake COVID-19 maatregelen, aanmelden als bezoeker, entreeprijs etc. Zet de datum van 28 november alvast in je agenda !!!

Nadere informatie volgt, maar is eventueel eerder te verkrijgen bij evenementencoördinator Max Asjes: evenementen@stag-club.nl 

Wanneer

28/11/2021    
9:00 am - 5:00 pm

Waar

Expo Houten
Meidoornkade 24, Houten, Utrecht, 3992 AE

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights