British Car Club Day 2021

Locatie: Expo Houten
Datum: 28/11/2021
Tijd: 9:00 am - 5:00 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Op zondag 28 november 2021 organiseert de Stichting British Car Club Day (BCCD)  in samenwerking met 18 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Autoclub festijn: BRITISH CAR CLUB DAY. Dit jaar in de EXPO  Hallen te Houten, waar we op een oppervlak van ruim 5000 m2 nog meer bedrijven en autoclubs verwelkomen. BCCD is een doorontwikkeling van BCPD – Car Parts Day. 

SCN participeert met vreugde in dit evenement, en hoopt dat onderstaande informatie voldoende aanspoort om die datum een leuke dag mee te maken en/of verkoop en/of koop van onderdelen of automobilia (en misschien wel een échte Britse klassieker) al in uw agenda vast te leggen.

Uit het persbericht de volgende tekst:

“Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maak deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers.

Ook zijn alle 18 Engelse Autoclubs, tezamen goed voor meer dan 10000 leden, vertegenwoordigd met een eigen stand. 

Op het autoplein is een ruim aanbod van klassieke auto’s op zoek naar een nieuwe eigenaar.

In de komende maanden zullen wij in samenwerking met alle deelnemende clubs en partners de organisatie van deze dag verder uitwerken. 

Meer informatie is te vinden op www.britishcarclubday.com

Inschrijving voor deze unieke Clubdag is vanaf 1 september 2021 mogelijk via onze site. Indien U vragen, wensen of ideeën heeft, laat het ons weten.

 De organisatie Stichting British Car Club Day is in handen van Leo  Dorjee & Jan van Asperen”

SCN participeert in dit evenement en uiteraard zijn wij ook aanwezig met een eigen stand. Leden van de SCN die met een eigen stand onderdelen willen verkopen op deze dag kunnen zich vanaf 1 september daarvoor aanmelden op de website van de Stichting BCCD. Verkoop van een enkel onderdeel is mogelijk via een zogeheten Bring & Buy formule  op een centrale daartoe ingerichte stand. Zie voor nadere info voor verkoopmogelijkheden dus de site van BCCD: www.britishcarclubday.com

En natuurlijk is deze British Car Club Day een leuke gelegenheid en laatste activiteit van 2021 voor alle leden van de SCN om elkaar te ontmoeten op de stand van de club, en verhalen uit te wisselen.

In een later bericht zal nadere informatie worden verstrekt inzake COVID-19 maatregelen, aanmelden als bezoeker, entreeprijs etc. Zet de datum van 28 november alvast in je agenda !!!

Nadere informatie volgt, maar is eventueel eerder te verkrijgen bij evenementencoördinator Max Asjes: evenementen@stag-club.nl 

Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.