2022Verleden tijd - archief

Final call 2-daagse Limburg rit 27-28 mei

FINAL CALL voor het tweedaagse evenement de “Limburg Rit” met als centraal punt Valkenburg aan de Geul op 27 en 28 mei. Deze FINAL CALL is reeds nu, omdat een tweedaagse rit meer reserveringen met zich mee brengt dan een “gewone” rit…. Op dit moment zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en leden kunnen zich nog aanmelden tot uiterlijk woensdagavond 20 april. Daarna moeten we de uitbaters van de verschillende locaties informeren over het aantal deelnemers.
In Overstag 156 staat het volledige programma met de beschrijving van de routes en het tijdschema.

In aanvulling op de informatie op deze pagina en in Overstag 156 kunnen we melden dat het ook mogelijk is om aan een gedeelte van het evenement deel te nemen. Zo komen we tot 4 opties:
Optie 1. Het gehele evenement
Optie 2. Alleen de vrijdagmiddag en de zaterdagochtend
Optie 3. Alleen de vrijdag
Optie 4. Alleen de zaterdag
Het is zeer goed mogelijk een stukje maatwerk aan te leveren.

Voor de Stagclub-leden die graag willen rijden maar geen bijrijder/navigator hebben of weinig ervaring hebben met het lezen van een routebeschrijving, kunnen de routes digitaal beschikbaar gesteld worden om up te loaden in een (geschikt) TomTom navigatiesysteem. Ontspannen rijden en genieten van de weg en het landschap aan de hand van het navigatiesysteem.
Aarzelt niet, het zijn mooie routes en meldt u aan bij de evenementen commissaris Max Asjes – evenementen@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights