2022Verleden tijd - archief

Fotomateriaal ESM gezocht

Onze zusterclub in de UK is druk bezig met de organisatie van de European Stag Meeting 2023 in Crieff, waarover elders op de site meer informatie te vinden is. De organisatie heeft besloten tijdens deze ESM in het hotel een aantal foto’s van vorige Stagmeetings ten toon te stellen. Hiermee wordt de historie van de ESM als fenomeen levend gemaakt. Een leuk initiatief. Onze zusterclub heeft aan ons gevraagd of wij nog foto’s hebben van Stagmeetings die in NL zijn georganiseerd.

Onze clubblad redacteur Harrie Jansen heeft al een aantal foto’s gevonden en ingestuurd. Maar het kan altijd nog beter. Ik doe nu dus een oproep aan alle leden die hebben meegedaan aan één of meerdere van deze ESM’s om te kijken of er niet ergens nog foto’s liggen.

Als dat digitale foto’s zijn, kun je ze direct doorsturen aan Harrie Jansen redactie@stag-club.nl . Als dat foto’s op papier zijn, doe je ons een groot plezier door ze in een envelop op te sturen aan onze webmaster, Gerard Cappers, Rijksstraatweg 368, 9752 CR Haren ( webmaster@stag-club.nl ). Gerard gaat die de foto’s dan alsnog digitaliseren. Als je de foto’s weer terug wil doe dan in je envelop svp een lege envelop met je naam en adres zodat Gerard de foto’s weer aan je terug kan sturen. Gerard zorgt dat de foto’s bij Harrie Jansen komen, die over dit onderwerp de contacten met onze Britse zusterclub onderhoudt. En wil je ze zelf ook digitaal geef dan even je email adres door.

Ten slotte: er heeft zich al een aantal leden van onze club als deelnemer aan de ESM 2023 gemeld. Mocht je ook willen deelnemen, kijk dan in de vorige Stagflits hoe je je moet aanmelden. Voor vragen kun je altijd bij de secretaris terecht.

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights