2022evenementenVerleden tijd - archief

Eelde Classics: 26-27 november

Voor degenen die een mooi uitje zoeken in de steeds donkerder dagen is dit wellicht een idee: Eelde Classics op zaterdag 26 en zondag 27 november 2022, uiteraard in Eelde.

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op dan grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2022’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens zijn de 7 hallen van het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar Eldorado is.

En als uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de kans dat er op ‘Eelde Classics 2022’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.
Eelde Classics is een extern georganiseerd evenement waar Stag Club Nederland geen officiële bemoeienis mee heeft. Collega club Triumph Holland is er wel aanwezig en is te vinden in Hal H. Geopend op zowel 26 als 27 november van 10:00 tot 17:00. Tickets aan de deur kosten €13,50, via de website €12,50. Boek deze tickets op oldtimerproducties.nl .

Maar voor clubleden het kan goedkoper! Onderstaande tekst met instructies hoe is echter alleen zichtbaar als u bent ingelogd!

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights