ESM 2023

Elke twee jaar organiseert een landelijke Stag-club een bijeenkomst voor alle clubs in Europa. Elke twee jaar, bij toerbeurt en uiteraard behalve de afgelopen jaren vanwege COVID-perikelen.
Als volgende is onze Engelse zusterclub aan de beurt en zij organiseren die ESM 2023 in Schotland, met als uitvalsbasis het stadje Crieff.  Uitvalsbasis wordt het Crieff Hydro Hotel.
Het programma werd al door onze club gepubliceerd in clubblad Overstag 158, pagina 22. Meer informatie is ook te krijgen door het volgen van de link naar de brochure van de Britse club: ESM 2023, die details weergeeft over het programma en de kosten die aan de meeting verbonden zijn.

Naast een aantal mooie ritten met de Stag vanuit Crieff in diverse richtingen door Schotland, omvat het programma ook een welkomstreceptie gevolgd door een informal dinner. Op de tweede dag is er een bezoek aan kasteel Glamis met een picnic in de kasteeltuinen. Die avond is er dan een galadiner gevolgd door een feestavond met live muziek van een lokaal wereldberoemde band. De ESM zal op de derde dag afsluiten met een afternoon tea in Edinborough. Hoe Brits wil je het hebben?
Wanneer je interesse hebt om deel te nemen, dan kun je als lid van Stag Club Nederland gebruik maken van speciale kortingen. Die zijn te vinden op deze pagina, maar ALLEEN VOOR INGELOGDE LEDEN!
Ben je geen lid dan kun je naar de website gaan van de Britse club. Je moet dan naar de zogenaamde “members area” en daar kan je je aanmelden. Er is ook de mogelijkheid gelijk te gaan naar dit formulier.  Houdt er in ieder geval rekening mee dat aanmelding uiterlijk 6 november dient te gebeuren, en dat er een aanbetaling gedaan moet worden van 25%. De laatste 75% worden ergens in februari dan aan je gefactureerd. Eenmaal gedane betalingen worden niet gerestitueerd. Dan is er ook nog een email-adres waar je je vragen kwijt kan : esm2023@hotmail.com ,

En dan moet je er nog zien te komen. Je kan via Duinkerken of Calais naar Dover, en dan kan je via een kortingscode die de Britse club geregeld heeft 10% korting krijgen op de tarieven van de ferrymaatschappij. Je moet dan nog wel even met je Stag heel Engeland door. Korter, wellicht prettiger maar zeker duurder is een overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Het goede nieuws is dat je daar 15% korting op de tarieven van de maatschappij, DFDS, kunt krijgen.
Bij elke vorm van goed nieuws is er ook altijd slecht nieuws: de kortingscodes gelden alleen voor leden van de club – en zijn ook te vinden op de speciale pagina voor ingelogde leden. Voor alle duidelijkheid: wanneer je besluit je aan te melden voor de ESM 2023, moet je vervolgens je overtocht zelf regelen.

Samengevat: je kunt je nu al aanmelden voor de European Stag Meeting 2023 en je daarmee verzekeren van een kamer in het Crieff Hydro Hotel. Zorg daarna zelf voor het boeken van de overtocht.

Als Stag Club Nederland willen wij graag weten wie (van onze leden) gaat deelnemen. Daarom het vriendelijke en tegelijkertijd dringende verzoek aan al onze leden: wanneer je je aanmeldt, stuur dan ook even een mailtje daarover aan voorzitter@stag-club.nl en secretaris@stag-club.nl.

Wanneer

12/05/2023 - 14/05/2023    
Hele dag

Waar

Crieff Hydro Hotel
strathearn house, Ferntower Rd, , Crieff , Schotland, PH7 3LQ, Schotland

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights