Oldtimerdag Zoetermeer 2024

De 22e editie van de Oldtimerdag Zoetermeer heeft in 2024 als thema Engeland ! Na vorig jaar thema Italië is dit jaar Engeland aan de beurt – met speciale aandacht voor het 100-jarig bestaan van MG. Elk jaar hebben wij een thema waar wij (en de winkeliers) die dag alle acties aan ophangen. Maar ook andere klassiekers zijn van harte welkom, zolang de auto maar 35 jaar of ouder is (of héél bijzonder). Zusterclub CTH (Club Triumph Holland) zal op deze dag aanwezig zijn!

Triumph's op Oldtimerdag Zoetermeer
Still uit video Oldtimerdag Zoetermeer

De Oldtimerdag strekt zich uit van oost naar west, door straten en over pleinen, en biedt plaats aan totaal 220 Oldtimers. 

Natuurlijk organiseren wij weer een toertocht door nabij gelegen provincies. De lengte van de tocht is rond de 100/ 120 kilometer. Start en finish in het historisch centrum van Zoetermeer. De toertocht is elk jaar voorzien van eenvoudige vragen tijdens de route. Het deelnemersaantal voor de rit is net als in eerdere jaren gemaximaliseerd op 150. Voor zowel de toertocht als het Concours zijn prijzen te winnen die aan het eind van de dag door een wethouder worden uitgereikt.  Overal wordt het publiek (zo’n 10.000 bezoekers) vermaakt met het bewonderen van de klassiekers, spelletjes en gratis ijsjes voor kinderen, Tinus de trein en toneel- en muziekoptredens. 

Inschrijvers zijn niet verplicht om mee te rijden, maar kunnen zich ook beperken tot deelname aan de opstelling in het historisch centrum voor het Concours d’ Élégance. De toertocht eindigt dus in de Dorpsstraat en het historisch centrum, waarna de deelnemers zich aan kunnen sluiten bij het Concours. 

Deelname voor toertocht bedraagt € 20,00 incl. koffie / thee bij de start en bij de (stempelpost) pauze, twee lunchpakketten, een rallyschild en het roadbook. 
Deelname aan alleen het concours kost € 10,00 incl. koffie / thee bij de aanmelding, een rallyschild en het roadbook. 

Inschrijven kan via www.oldtimerdagzoetermeer.nl  Voor meer informatie: Jacques Boonekamp: info@oldtimerdagzoetermeer.nl (of voor de redactie: 06-53814740)  Medebestuursleden: Erik van Lieshout en Patrick van Domburg 

 

Wanneer

18/05/2024    
9:00 am - 5:00 pm

Waar

Zoetermeer
Osylaan, Zoetermeer

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights