Drenthe rit 2024

Op zondag 21 april aanstaande staat de “Drenthe Rit” geagendeerd; inmiddels is de gehele route uitgezet, hij loopt door prachtige-, authentieke stukjes Drenthe en Groningen. De ochtend en de middag etappe zijn allebei ongeveer 65 km. lang en de (tussen)afstanden zijn met een tripmaster uitgezet. Er wordt gebruik gemaakt van het bekende “bol-pijl” systeem, maar er staan ook duidelijke aanwijzingen bij voor plaatsen en straten; dus voor iedereen is de route goed te rijden. Daarnaast worden de rijders + navigators wakker gehouden met het zoeken naar antwoorden op een 13 tal vragen.

De ontvangst met koffie en appelgebak, aangeboden door de club, is in Norg (iets ten NW. van Assen) bij restaurant “Norgerhout” (Asserstraaat 55) vanaf 10.15 u. De start van de rit is rond 10.45 u. en bestaat uit een ochtend- en een middagdeel.

Voor diegenen die wel graag mee willen rijden, maar die van “verre” moeten komen kan ik aanraden om te gaan overnachten in “Hotel van der Valk Assen” dat op ~ 5 minuten rijden van Norg ligt.

De lunch vindt plaats in het plaatsje Schipborg, bij restaurant “de Drentsche AA” (Ruiterweg 2) en bedraagt € 17.50.- pp. (excl. drankjes).

Om ~14.00 u. vertrekken we weer om de middagroute te rijden; die eindigt in Westerbork bij restaurant “de Warrel” ( Beilerstraat 13 b). Aldaar vindt de borrel met bitterballen, wederom aangeboden door de club, en de prijsuitreiking plaats.

Voor de ‘diehards’ die niet met lege maag naar huis terug willen rijden is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een dinerbuffet á € 37.50.- p.p.

Inschrijven hiervoor bij Max Asjes (evenementen@stag-club.nl) o.v.v. de naam van de rijder en de navigator. Ook is het prettig om aan te geven of de wens bestaat om in “de Warrel” te dineren. Het is voor deze activiteit voor het eerst óók mogelijk om via de website aan te melden. Gebruik daarvoor de knop “reserveer nu hieronder!

Er zijn voor Stag Club leden geen deelnamekosten aan verbonden aan deze rit; de SCN biedt koffie/gebak bij aankomst, de routeboeken en de borrel bij de finish aan. De kosten voor de lunch en het optionele diner zijn echter voor eigen rekening.  Het zou leuk zijn om een groot aantal Stag deelnemers te mogen ontvangen,  met beste groeten,

Wijnanda en Max Asjes

NB: vul voor het maken van een online reservering voor elke optie (“ticket”) in met hoeveel mensen u daaraan deel wil nemen. 
Na invullen en verzenden wordt de aanvraag per email bevestigd. Na goedkeuren door de organisator volgt een definitieve bevestiging. 

Wanneer

21/04/2024    
10:15 am - 4:45 pm

Aanmeldingen

Reserveren gesloten

Waar

restaurant Norgerhout
Asserstraaat 55, Norg

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights