NIEUWE DATUM – ALV 2020 Stag Club Nederland + rit

Locatie: Pompstation Utrechtse Waterleiding Maatschappij
Datum: 30/08/2020
Tijd: Hele dag

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Het SCN-bestuur heeft besloten 30-8-2020 als nieuwe datum voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) vast te stellen, nadat deze eerder door het Corona-virus niet haalbaar was geworden.  De fraaie locatie is behouden – inclusief de in-/rondleiding en de ALV-rit die al op papier staat.!

De informatie over het evenement:
U wordt verwacht rond 10:30 uur in de Oudheidskamer van het Pompstation, de tijd voor koffie met het traditionele appelgebak! Parkeren kan op het terrein zelf geschieden. Om 11.00 uur stipt begint de ALV. Voor agenda en jaarverslag kunt u OverStag nummer 148 raadplegen!

Wij attenderen u op de volgende regel die met ingang van deze ALV 2020 van kracht is: In het voorkomende geval dat een lid naast zijn/haar partner nog een persoon (personen) meeneemt naar de ALV, dan zal die persoon niet in de gelegenheid gesteld worden om de daadwerkelijke ALV bij te wonen en dient deze persoon (even) ‘buiten te wachten’ totdat de vergadering is afgelopen.

Na de ALV kan de lunch gezamenlijk gebruikt worden.
Aansluitend op de lunch rijden wij via een uitgezette toertocht door de provincie Utrecht. Pieter Jan Witvliet en ondergetekende hebben reeds de basis gelegd voor een interessante rit door de provincie. Het streven zal zijn om vóór 17:00 uur met de welverdiende slotborrel aan te vangen. Zodra die locatie bekend is en alle verdere details geregeld zijn, volgt nadere berichtgeving door middel van onze digitale nieuwsbrief StagFlits. Voor de aanwezige leden en hun partners zijn geen kosten verbonden aan zowel de lunch als de slotborrel. Indien leden met meer dan de twee personen aanwezig zijn vragen wij voor het programma (ontvangst, lunch en slotborrel) een eigen bijdrage van 10,00 per persoon, waarvoor u ongetwijfeld begrip zult hebben. Graag ter plekke af te rekenen.

Wilt u zich vroegtijdig met het aantal deelnemers aanmelden bij Willem de Jonge.
Graag via secretaris@stag­club.nl of 0622438282 voor:
A) De ALV met koffie en aperitief
B) Lunch
C) Toertocht met slotborrel.

Willem De Jonge

Willem de Jonge

Secretaris Stag Club Nederland. bereikbaar via email: secretaris@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.