VERPLAATST naar 2021: Rit rond Arnhem

Locatie: De Thermiekbel
Datum: 14/06/2020
Tijd: 10:00 am - 5:00 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Organisatie door Hans Sonneveld. Deze rit was oorspronkelijk gepland in september 2019 en is toen door gebrek aan interesse afgelast. En op de nieuw geplande dag 14 juni 2020 gooien de Corona maatregelen roet in het eten…. De rit gaat door naar de planning voor volgend seizoen, die nog nader wordt ingevuld!

Deze rit zal plaatsvinden in het bosrijke landschap van de Veluwezoom en de IJsselstreek, met start en finish in de omgeving van Arnhem. Dat ligt halverwege Delfzijl en Middelburg, en ook halverwege Den Helder en Maastricht, dus voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Verzamelen vanaf 10.00 uur bij restaurant De Thermiekbel, Apeldoornseweg 203, 6816 SM Arnhem. Dat is het restaurant bij het zweefvliegterrein Terlet. Koffie en appeltaart, desgewenst met, worden geserveerd op kosten van de club.

Vanaf 11.00 uur gaan we daar van start voor een rit van ongeveer 72 km, en vervolgens gaan we lunchen bij restaurant “De keuken van Hackfort”, gelegen te Vorden, dat een prachtige parkeerplaats voor onze mooie Stags heeft, en een fraai terras voor onze equipes. We krijgen daar een lunch, die inbegrepen is bij het inschrijfgeld van de rit. Alleen de drankjes hoef je zelf af te rekenen.

De middagetappe is iets korter, ongeveer 68 km, en die eindigt bij Hotel-restaurant Buitenlust in Hoenderloo. Ook hier geld weer: bitterballen van de club, drankjes even zelf afrekenen.

De inschrijfkosten bedragen €10,- pp, en dat is dus inclusief koffie met taart bij ontvangst en inclusief de lunch en bitterballen. Gaarne voldoen bij aankomst bij De Thermiekbel (website). Aanmelden per mail bij de organisator: hanssonneveld@kpnmail.nl.

We zien natuurlijk uit naar veel aanmeldingen, mooi weer en rijden met het dakje open….

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl