19e Nacht van het Oosten

Club Triumph Holland – Regio Oost organiseert op zaterdag 16 maart 2024 voor de 19e keer de Nacht van het Oosten. Deze rit is in het kader van de samenwerking van de Triumph clubs ook tegen het ledentarief toegankelijk voor leden van andere Triumph clubs! Mis deze nieuwe editie niet en schrijf tijdig in via www.triumph.nl.

De route van ca. 180 km is dit keer met veel enthousiasme uitgezet door Julian Kuipers, Joop van den Einde en Rutger Kwant en zal zoals altijd tamelijk duister en lekker bochtig zijn….
Start en finish zijn in 2024 bij “Hof van Colmschate” in Deventer. We kunnen maximaal 75 deelnemende equipes toelaten. Wacht dus niet te lang met inschrijven via www.triumph.nl.

De deelnemers hebben de keuze om in te schrijven in de Tourklasse of de Sportklasse.

  • Tourklasse: In deze klasse kun je puur recreatief rijden, maar voor de iets meer competitief ingestelde nachtrijders zal er gezorgd worden voor enkele leuke uitdagingen in de bol-pijl route.
  • Sportklasse: De meer gevorderde competitieve nachtrijders mogen zich storten op het pittigere werk, zoals een regelmatigheidstraject en enkele kaartleestrajecten.

Gestart wordt vanaf 18 uur. Per klasse starten de deelnemers om de minuut. Zowel deelnemers in Tour- als in Sportklasse strijden om de KING OF DARKNESS trofee en kunnen ook punten verdienen voor het CTH Bokaalritten klassement. Hierbij telt enkel de eerste helft van de rit, tot aan de pauze, mee voor de CTH Bokaal. De gehele rit bepaalt het klassement voor de KING OF DARKNESS trofee.

Om jullie de gelegenheid te geven om weer eens bij te kletsen met mede klassieker-liefhebbers (andere klassiekers dan Triumph zijn ook weer van harte welkom!) wordt de rit voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd bij het vertrekpunt om ca. 16:30. Deze is traditiegetrouw in de vorm van een uitgebreid Oosters buffet voor slechts € 25,- per persoon. Indien jullie hiervan gebruik willen maken dienen jullie dit van tevoren via het inschrijfformulier op www.triumph.nl aan te geven. Om de administratie en de logistiek bij het restaurant zo overzichtelijk mogelijk te houden verzoeken wij jullie, indien mogelijk, hiervan gebruik te maken. En het is nog gezellig ook!

Als deelnemers niet tijdig voor het eten aanwezig kunnen zijn vanwege werk o.i.d. of een (medisch?) probleem hebben met Oosters eten, dan is dat natuurlijk geen must. Onderweg is er een koffiepauze op een verrassende locatie ingepland. Na afloop van de rit kunnen jullie bij “Hof van Comschate” nog even bijkomen en sterke verhalen uitwisselen onder het genot van een versnapering. Rond middernacht zal hier ook de prijsuitreiking zijn.

Inschrijven graag via www.triumph.nl en wel voor 10 maart. We kunnen maximaal 75 auto’s toelaten en let op, inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling. En sorry, aanmeldingen op de dag zelf kunnen niet worden geaccepteerd.
Deelname aan de “Nacht van het Oosten” kost per equipe:

  • € 20,- voor leden van: Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, TR Club Holland en Stag Club Nederland;
  • € 30,- voor alle overige deelnemers.
  • Dit is inclusief routeboek, rallyschild, stickers, verwijderingsbijdrage, kilometerheffing, weekendtoeslag, gevarengeld, rijpleziertax, duisternisbelasting en koffie bij de rust.
  • Het buffet bij de startlocatie kost aanvullend € 25,- per persoon.

Het totaalbedrag graag overmaken naar: NL32 INGB 0003865573 t.n.v. G.Spijkerman, Deventer, o.v.v. NvhO + equipenaam.
Voor meer informatie : 06 – 16218541 of regio-oost@triumph.nl .

Wanneer

16/03/2024    
4:30 pm - 11:59 pm

Waar

Hof van Colmschate
Holterweg 104, Colmschate, 7429 AH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights