Eelde Classics 2023

Op zaterdag 25 en zondag 26 november vindt de Eelde Classics 2023 plaats. Dit is een vervolg op de zeer geslaagde versie van 2022, die toen in samenwerking met Autotron Rosmalen werd georganiseerd in de hallen van Flowerdome Eelde. Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden zijn op zaterdag 25 en zondag 26 november te zien.

Naast de vele stands met handelswaar, auto’s en presentaties van diverse verenigingen zal Kever Club Nederland de grote expositie in entree hal verzorgen. Zij nemen je mee in een nostalgische reis door de autogeschiedenis van alle Volkwagens waar de moter achterin ligt. Daarnaast zorgen zij met hun schitterende Flower Power Kever ook voor een bruisende sfeer met toepasselijke muziek. Als kers op de taart is er ook een speciale photobooth waar je een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag kunt vastleggen. Verder zijn er in de hallen vele stands van clubs (o.a. Club Triumph Holland is weer aanwezig), handelaren in onderdelen en accessoires en uiteraard horeca.

Tijdens deze beurs krijg je als bezoeker een mooi historisch overzicht van datgene wat onze wegen de afgelopen eeuwen heeft gesierd.  Dit overzicht en deze bijzondere collectie wordt mede mogelijk gemaakt door diverse handelaren in onderdelen, accessoires, miniaturen, boeken, documentatie, auto’s en natuurlijk ook de vele merkenclubs:  zij zullen hun unieke collectie vol trots presenteren en je meenemen in de verhalen achter deze klassieke voertuigen.

Eelde Classics is geopend op zaterdag 25 en zondag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur. Mis deze kans niet om onder begeleiding van de vele enthousiaste deelnemers een nostalgische reis te maken. Laat jezelf onderdompelen in de magie van vervlogen tijden op Eelde Classics 2023! Deze unieke beurs belooft een nostalgisch spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Een film van 20 minuten met een sfeerimpressie is te vinden op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=37rT0sNTUuM (zoek op Jan Eggens eelde classics)
Entree is €12,50, t/m 12 jaar gratis. Kunnen worden geboekt op https://eeldeclassics.combiv2.ticketcounter.eu/nl-NL/tickets#

 

Wanneer

25/11/2023 - 26/11/2023    
10:00 am - 4:00 pm

Waar

Flowerdome Eelde
Burg. J.G.Legroweg 80, Eelde, Drenthe, 9761 TD

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights