Website even uit de lucht

De domeinnaam Stag Club heeft – om redenen die u wellicht kan raden– kennelijk de aandacht van kwaadwillende mensen…. Op vrijdag 1 maart 2019 bleek dat het gelukt was binnen te dringen op de server. Direct daarna is de site geheel uit de lucht gehaald.

Voor alle duidelijkheid: op de site waren met uitzondering van uw (inlog)namen en email adressen nergens persoonlijke gegevens opgenomen. Er stonden nergens gegevens van (email of normale) adressen, geen telefoonnummers en geen informatie over auto’s.

Er was dus geen persoonlijke informatie op de site om buit te maken! De hackers waren alleen uit op “ruimte” op een server – met een voor hun aantrekkelijke naam.

Op dinsdag 5 maart was de hele site weer operationeel. Alle software is opgeschoond, en alle wachtwoorden voor de server zijn opnieuw aangemaakt. Het is aan te bevelen om dat ook voor uw eigen account te doen in het kader van: “better safe then sorry”…..

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.