archiefevenementen

European Stag Meeting 2019

Met zeer veel plezier heeft de Belgian Stag Owners Club de Europese Stag Meeting in België in 2019 georganiseerd. Het evenement zal worden gehouden in Ieper van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni.

Er zijn kamers gereserveerd in het sublieme Novotel Hotel in het centrum van de stad. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het centrum en van vele bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, de kathedraal, de Meense Poort, de stadsomwalling, de musea, …
Er zijn veel gezellige terrasjes vlakbij, waar je kan genieten van het uitzicht op de vele historische sites van Ieper. Deze schitterende gebouwen zijn open voor bezoek en geven een beeld van Ieper’s rijk verleden.

Het programma van de Europese Stag Meeting 2019 is als volgt:

 • Het officiële gedeelte start vrijdag 31 mei omstreeks 16u met de check-in gevolgd door het diner.
  • Voor diegenen die reeds eerder aankomen, is er een rit van 55 km met onze Stags. Deze rit vertrekt om 10u.
 • Op zaterdag 1 juni starten we met een briefing. Daarna gaan we de hele mooie streek rond Ieper verkennen.
  • We hebben een toer van 120 km voorbereid die jullie zal laten genieten van de schitterende landschappen en uitzichten.
  • We lunchen in de abdij van Westvleteren die wereldberoemd is voor zijn exclusief Trappistenbier.
  • We eindigen de rit in het hotel waar we dineren.
  • ’s Avonds gaan we naar de ‘Last Post Ceremony’ luisteren, een kort maar emotioneel evenement !
 • Op zondag 2 juni is er een rit van 80 km die ons langs de bezienswaardigheden en begraafplaatsen van Wereld Oorlog 1 zal brengen.
  • We bezoeken Tyne Cot en het Memorial Museum van Passchendaele.
  • In de late namiddag sluiten we af met een receptie in het hotel.

Wat bieden we aan : Het ESM pakket omvat het officiële gedeelte en bevat twee overnachtingen met ontbijt, diner in het hotel op vrijdag en zaterdag, lunch op zaterdag en alle toegang op zaterdag en zondag.

De prijs voor dit volledig ESM pakket is 595 euro voor twee personen, 420 euro voor mensen die een eenpersoonskamer nemen en 785 euro voor een groep van drie die in een driepersoonskamer willen verblijven. Een beveiligde parking om onze geliefde Stags te stallen, is voorzien in de school vlakbij.

Inschrijven gebeurt via de website van onze club www.bsoc.be. De ESM kan gevonden worden op de ‘home page’ van onze website waar een webformulier staat met alle informatie en opties (zoals een extra overnachting). Betaling moet gebeuren op de rekening van onze club, die ook vermeld wordt op het formulier. We hopen jullie allemaal te ontmoeten in Ieper op de ESM. Tot dan !

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights