SCN mag deelnemen aan CTH Triumph IJssel Trophy: 26-8-2018

Het blijkt niet eenvoudig te zijn om SCN-leden te verleiden de organisatie van een SCN-rit op zich te nemen. In het tweede halfjaar van 2018 heeft de evenementen-commissaris nog niemand weten te strikken! Dat heeft hem doen besluiten aan te haken bij een rit van onze zusterorganisatie Club Triumph Holland (CTH) en wel een rit die wordt georganiseerd door diens regio Oost.

De besturen van de samenwerkende Triumph-clubs, CTH, TSC (Triumph Spitfire Club) en uw eigen SCN, hebben in het kader van de toenemende samenwerking sowieso besloten om een aantal ritten voor elkaars leden open te stellen tegen de kosten die voor de eigen leden gelden.

Dat betekent dus steeds een
gereduceerd inschrijfgeld (als er al sprake van is). Per deelnemer wordt een eventueel verschil ten opzichte van de volle kosten aan de ontvangende club vergoed, in dit geval dus door SCN aan de regio Oost van CTH. Dat is volledig in lijn met de situatie dat binnen SCN een rit wordt georganiseerd; ook daar worden kosten ten laste van de clubkas gedragen.

Graag nodigt het SCN-bestuur u dan ook uit met velen deel te nemen aan de: Triumph IJssel Trophyrit op 26 augustus 2018. Voor meer informatie kijk op de pagina van het event!

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.