Triumph IJssel Trophy 26-8-2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/08/2018
10:00 am - 4:30 pm

Locatie
Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve

Categorieën


Club Triumph Holland, regio Oost, organiseert op zondag 26 augustus een leuke autorit door het mooie IJssellandschap, zowel met en zonder competitie-element: de 7e Triumph IJssel Trophy rit (CTH bokaalrit).
De rit staat open voor alle Engelse en niet-Engelse, klassieke auto’s, oldtimers, youngtimers of gewoon mooie auto’s. Voor leden van Club Triumph Holland telt de rit mee voor het Bokaalrittenklassement. Maar ook niet leden zijn van harte welkom. De rit voert door afwisselende landschappen langs de IJssel en is ca. 120 km lang.
Tourklasse of recreatieklasse:
U kunt kiezen om gewoon lekker te genieten van de echt mooie omgeving en te rijden (in de recreatieklasse) of u gaat opletten op route-controles en opdrachten onderweg en u gaat voor het eindklassement (in de tourklasse). Alles kan, niets moet.

De routebeschrijving zal volgens het bol-pijl systeem gaan, voor de recreatieklasse in eenvoudige vorm. Na inschrijving ontvang u een reglement waarin de regels van de rit zijn opgenomen.

Voor alle deelnemers is een rallyschild beschikbaar (indien men deze nog niet heeft), ook als u in de recreatieklasse rijdt! Bij de start staat de koffie/thee met een verrassing voor u klaar.

Gestart zal worden om ca. 10.00 uur, lunch vanaf 12.30 uur en de finish zal tussen 15.30 en 16.00 uur zijn, bij eveneens de Reuvershoeve te Brummen, waarna de prijsuitreiking plaats vindt.

Inschrijven: kan op www.triumph.nl/ijssel EN het overmaken van de inschrijfkosten op IBANrekening NL91ABNA0436400952
t.n.v. G.J. Schouten o.v.v. “TIJT rit” en eventueel uw CTH/TSC/SCN lidmaatschapsnummer.

 

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.