Brabantse Rivieren Rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2018
9:30 am - 4:00 pm

Locatie
Bed & Breakfast Fort Bakkerskil

Categorieën


Een mooie rit van ca. 130 km in het Noorden van Brabant door een zeer afwisselend rivieren gebied,
In de morgen rijden we door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch, dan via rivierendijken, polders en eeuwenoude stadjes naar de bossen van Midden Brabant. Een landschap wat een dwarsdoorsnede is van eeuwen aan Hollandse architectuur en strijd tegen het water en de Spanjaarden.

Wij starten bij Bed & Breakfast FORT BAKKERSKIL, KILDIJK 143, 4255 TH NIEUWENDIJK één van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. www.fortbakkerskil.nl
Route: Vanaf A 27 afslag Werkendam, richting Werkendam. Bij rotonde links (grote Waardweg). Daarna 1e links (Krouwerskade). Aan het einde de weg rechts volgen tot aan het fort. Navigatie: Plaats Werkendam. Straat Krouwerskade kruising Schenkeldijk.

Vanaf 9.30 uur ontvangen wij alle deelnemers, natuurlijk met koffie/thee en appeltaart.
Om 10.30 uur starten we met een duidelijk omschreven route, het genieten kan direct beginnen!
Het ‘wedstrijdelement’’ bestaat uit het herkennen van foto’s en wat vraagjes.
U passeert ook zeer oude dorpjes zoals Woudrichem (tv dorp dokter Tinus) en Heusden vesting, waar u op eigen gelegenheid kunt uitstappen en rondkijken.

Lunchadres is in het restaurant de Koppelpaarden in Dussen, waar u zowel binnen als op het terras (voor eigen rekening) kunt lunchen.

Tegen ca. 16.00 uur wordt er gefinisht bij een mooi horeca complex, midden in de bossen aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen met een groot terras en dito parking: Hotel Restaurant de Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt. (tussen Den Bosch en Tilburg). Hier vindt dan, zoals gebruikelijk een gezellige afsluiting plaats, onder genot van een drankje en bittergarnituur.

Het inschrijfgeld per deelnemer is € 5,- per persoon voor leden van de Stag Club Nederland, de Club Triumph Holland en de Triumph Spitfire Club.
Om alle voorbereidingen goed te laten verlopen graag uiterlijk 2 juni uw aanmelding zenden aan heindekok@gmail.com met graag een cc naar evenementen@stag-club.nl

We kijken uit naar jullie aanmelding.
Anke en Hein de Kok

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.