evenementen

Mei 2020: jubileumrit

Rallyschild 40 jaar Stag

Op 22 en 23 mei 2020 zal er een fraaie 2-daagse SCN-(jubileum)rit door Brabant worden georganiseerd. Uw aandacht is gewenst uiterlijk VOOR 21-12-2019.

Sinds de European Stag Meeting (ESM) eens in de twee jaren wordt gehouden is het bij Stag Club Nederland (SCN) zo’n beetje traditie geworden dat in het tussenliggende jaar dat weekend (ná Hemelvaartsdag) een tweedaagse rit wordt georganiseerd.

Degenen die zo’n tweedaagse rit eerder meemaakten, zullen graag aangeven dat u die niet moet willen missen. En misschien juist dít jaar 2020 wel niet, omdat de rit zal worden aangegrepen om ook twee jubilea te vieren:

  • Het gouden jubileum van de Triumph Stag, waarvan de eerste exemplaren werden geproduceerd in maart 1970 ten behoeve van de later in Knokke gehouden officiële introductie;
  • Het smaragden jubileum van SCN, waar de eerste geboorteverschijnselen zich lieten zien medio 1980 en de officiële oprichting plaatsvond op 16 november 1980

De organisatie van de tweedaagse rit ligt voor het grootste deel in handen van onze gewaardeerde leden André de Buck en Harrie Jansen. Deze willen graag op afzienbare termijn een beeld hebben van de deelname. Kijk daarom voor meer informatie op de speciale evenement pagina in de agenda!

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland

Secretaris Stag Club Nederland. bereikbaar via email: secretaris@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights