Technische Meeting Zaltbommel

Net als in de afgelopen jaren wordt door de CTH weer een technische meeting gehouden voor clubleden die ook voor andere Triumph clubleden toegankelijk is. CTH leden hebben wel voorrang! Locatie is de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel.

Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Want als het seizoen opstart willen we allemaal dat onze Triumph weer in orde is, mogelijk zelfs nog met een frisse APK zodat we de hele lente, zomer en herfst weer veilig op weg kunnen. 

Hopelijk kunnen wij als Regio Zuid daar een steentje aan bijdragen. Reis dus af naar Zaltbommel, redelijk in het midden van het land vlakbij de kruising van de A2 en de A15. Laat vooraf wel even weten dat je komt, zodat we ons kunnen voorbereiden op een klus.  Herald, Vitesse, Spitfire, GT6, Saloon, Estate, Stag of TR, kom er gerust mee. Voor hulp aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. En heeft u geen klachten, maar wilt u gewoon gezellig meekijken? Dat kan uiteraard ook. Wij vragen wel je van tevoren aan te melden, want de locatie laat slechts een beperkte groep mensen toe.

Lokatie : Lijsterlaan 4 in Zaltbommel
Tijd: vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph
Aanmelden svp bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com

Als het weer het toelaat kunnen we aan het eind van de dag nog even door het pittoreske Zaltbommel rijden en bij de Waal aanleggen voor een afsluitende versnapering…. onder voorbehoud van animo natuurlijk…

Wanneer

29/04/2023    
10:00 am - 3:00 pm

Waar

Theo Ouborg
Lijsterlaan 4, Zaltbommel

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights