Parels van het Westen

Parels van het Westen is een bokaalrit (competitief) en/of recreatie rit van CTH Regio West.
Ook SCN leden zijn op 14 mei 2023 van harte welkom!

Er wordt gereden in twee klassen:
– de Tourklasse (start 10:30 – 11:00) – degenen die hun zinnen zetten op de bokaal der bokalen (CTH jaarprijs over meerdere evenementen) dit jaar, moeten hier zeker aan mee doen. SCN leden welkom en worden ook geklasseerd – maar wel buiten mededinging voor de CTH bokaal. 
– de Recreatieklasse (start na laatste Tourrijders) – is voor de iets minder competitief ingestelden die gewoon lekker willen rijden. 

Start is in Dordrecht – bij Postillion Hotel Dordrecht (Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht) . Vanaf 10:00 uur daar welkom voor koffie en wat lekkers. Vergeet je niet je bij aankomst aan te melden bij de wedstrijdtafel. Lever daar ook een ingevulde vrijwaringsverklaring in. Een blanco versie kun je hier downloaden: Vrijwaring CTH.

Vanuit Dordrecht zullen we via de Kiltunnel de Hoeksewaard inrijden om vervolgens het Zuid-Hollandse Eiland Goeree Overflakkee aan te doen.

Er is een mooie lunchlocatie gevonden aan het water – hier kijk je over het Volkerak uit: Paviljoen Sluishaven (Mariadijk 2, 3257 LK  Ooltgensplaat.
Dan gaat het tweede gedeelte voornamelijk over Goeree Overflakkee en zullen we uiteindelijk in Middelharnis onze finish beleven in LLEV (Vingerling 3, 3241 EB  Middelharnis). Hier zullen wij voor een hapje en drankje zorgen (u krijgt hiervoor bonnetjes uitgereikt) en kun jullie in afwachting van de prijsuitreiking de ervaringen van deze rit met elkaar delen. 

Ga voor inschrijven naar de CTH site: https://www.triumph.nl/nl/content/inschrijven-evenement : kies het evenement en klik op “naar inschrijven”.
Kan eventueel ook via de mail: regio-west@triumph.nl.
Kosten voor CTH lden €20,00 per equipe, voor andere clubs €30,00 per equipe.

Wanneer

14/05/2023    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30, Dordrecht, Nederland, 3316 EH, West

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights