Noord- en Zuid Hollandse Plassen Rit

Locatie: No 100
Datum: 27/09/2020
Tijd: 10:00 am - 7:00 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Het Bestuur van de SCN heeft gemeend naast de ALV op 30 augustus aanstaande nog een aantal activiteiten extra te gaan plannen c.q. te laten doorgaan in 2020. Een daarvan is de  Noord- en Zuid Hollandse Plassen Rit op zondag 27 september.

Voor de start, de lunch en de afscheidsborrel hebben we naar onze smaak bijzondere, maar ook zeer betaalbare locaties gereserveerd en hopen nu maar dat het Corona monster niet opnieuw roet in het eten gooit. We starten in Nigtevecht in No 100: deze locatie staat hieronder ook op de kaart. De lunch is in eetcafé de Halve Maan in (de buurt van) Bodegraven en we eindigen in Weesp in Café-restaurant de Eendracht voor de afsluitende hapjes en drankjes.

De rit voert U het gehele traject, op een paar verbindingsstukjes na, over weggetjes en dijkjes die maar net iets breder zijn dan onze Stag. Laat het U in elk geval er niet van weerhouden U in te schrijven voor deze -naast de ALV-rit- enige rit van dit jaar. Inschrijvingen bij Max Asjes via de mail evenementen@stag-club.nl

Als gevolg van de Coronamaatregelen zullen we een relatief beperkt aantal deelnemers kunnen inschrijven en zal de volgorde van aanmelding tot een maximum van 30 personen worden aangehouden met, bij overschrijding, het aanleggen van een reservelijst.

Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.