Nacht van het Oosten 2023

18e Nacht van het Oosten – 18 maart 2023

Vóór 12 maart graag inschrijven via www.triumph.nl/nvho.

De route van ca. 180 km is ook dit keer met veel enthousiasme uitgezet door Julian Kuipers en Joop van den Einde en zal zoals altijd tamelijk duister en lekker bochtig zijn….

Start en finish zijn in 2023  bij “Eastern Plaza” nabij Bentelo. We kunnen maximaal 75 deelnemende equipes toelaten en let op, inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling.

De deelnemers hebben de keuze om in te schrijven in de Tourklasse of de Sportklasse.

  • Tourklasse:
    In deze klasse kun je puur recreatief rijden, maar voor de iets meer competitief ingestelde nachtrijders zal er gezorgd worden voor enkele leuke uitdagingen in de bol-pijl route.
  • Sportklasse:
    De meer gevorderde competitieve nachtrijders mogen zich naast een bol-pijl route met een regelmatigheidstraject storten op enkele kaartleestrajecten

Dit is inclusief routeboek, rallyschild, stickers, verwijderingsbijdrage, kilometerheffing, weekendtoeslag, gevarengeld, rijpleziertax, duisternisbelasting en koffie bij de rust.

Om jullie de gelegenheid te geven om weer eens bij te kletsen met mede klassiekerliefhebbers (andere klassiekers dan Triumph zijn ook van harte welkom!) wordt de rit voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd bij het vertrekpunt om ca. 16:30. Deze is traditiegetrouw in de vorm van een uitgebreid Oosters buffet voor slechts € 25,- per persoon. Indien jullie hiervan gebruik willen maken dienen jullie dit van tevoren via het inschrijfformulier op www.triumph.nl/nvho aan te geven. Om de administratie en de logistiek bij het restaurant zo overzichtelijk mogelijk te houden verzoeken wij jullie, indien mogelijk, hiervan gebruik te maken. En het is nog gezellig ook! Als deelnemers niet tijdig voor het eten aanwezig kunnen zijn vanwege werk o.i.d. of een (medisch?) probleem hebben met Oosters eten, dan is dat natuurlijk geen must.

Onderweg is er een koffiepauze op een verrassende locatie ingepland. Na afloop van de rit kunnen jullie bij “Eastern Plaza” nog even bijkomen en sterke verhalen uitwisselen onder het genot van een versnapering. Rond middernacht zal hier ook de prijsuitreiking zijn.

START
Om 16:30 kunnen degenen die daarvoor ingetrekend hebben aan de maaltijd aanschuiven
Om 18:00 starten de eerste deelnemers. Per klasse starten de deelnemers om de minuut.

DEELNAME aan de “Nacht van het Oosten” kost per equipe:
€ 20,- voor leden van de Club Triumph Holland, de Triumph Spitfire Club, de TR Club Holland en de Stag Club Nederland – dit is een Bokaalrit voor leden van Club Triumph Holland
€ 30,- voor alle overige deelnemers

Het buffet bij de startlocatie kost aanvullend € 25,- per persoon.

Het totaalbedrag graag overmaken naar:
NL32 INGB 0003865573 t.n.v. G.Spijkerman, Deventer, o.v.v. NvhO + equipenaam.
Voor meer informatie : 06 – 16218541 / 0570 – 654788 of regio-oost@triumph.nl .

Wanneer

18/03/2023    
4:00 pm - 11:59 pm

Waar

Eastern plaza Bentelo
Bentelosestraat 54, Bentelo, 7497 MR

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights