Heeschrit met wijnproeverij

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2017
10:00 am - 7:00 pm

Locatie
André en Monica

Categorieën Geen Categorieën


In de evenementenkalender 2017 stond op die datum een Noord-Limburgrit aangekondigd. Die bleek uiteindelijk toch niet “rond” te komen. Dat heeft uw bestuur in goed overleg met André de Buck doen besluiten de Heeschrit met wijnproeverij door te schuiven naar 8 oktober. Die Heeschrit bleek op de eerder geplande datum van 3 september op té weinig deelnemers te kunnen rekenen, misschien tóch te dicht achter de zomerperiode met vakantie-activiteiten van veel van onze leden. Dus dat evenement hebben we nu bedacht op 8 oktober in de hoop en verwachting dat dan meer leden zich daarvoor zullen inschrijven.

Graag nodigen André en Monica de Buck, mede het bestuur van SCN, u dus als leden van Stag Club Nederland nogmaals uit voor de Heeschrit met proeverij. Ontvangst en proeverij plaats bij André en Monica thuis aan de Berktstraat 4 te Heesch, een mooi dorpje onder Oss gelegen nabij de A59.

Ontvangst vanaf 10:00-10:30 uur, waarna het traditionele appelgebak en koffie genuttigd zal worden, de vaste geste van SCN voor deelnemers aan een evenement.
Parkeren kan het beste aan de Berktstraat. André zal zijn Stag daar ergens parkeren zodat de deelnemers daar kunnen aansluiten en het vertrek voor de tourrit van daaruit soepel kan verlopen.

Rond 11:15 uur zullen we de motoren starten voor het eerste deel van de rit; een routebeschrijving ligt klaar voor diegene die de route op eigen tempo willen afleggen. Onderweg wordt (op eigen kosten) geluncht bij een leuke locatie, maar de regio nodigt (voor de liefhebbers en bij de daartoe geschikte weersoort) ook uit voor een picknick in de natuur.

Rond 15:00 uur zal het gezelschap weer terug zijn in Heesch, voor het laatste onderdeel van deze dag. We gaan wijnproeven (dus niet drinken 😊), want naast het feit dat André en Monica oldtimerliefhebbers zijn, is wijn een andere passie van André. Een aantal jaren geleden heeft dit zelfs mogen resulteren in de officiële titel “Vinoloog van de Wijnacademie”.

De 9 wijnen die André voor de wijnproeverij heeft gekozen hebben hem aangenaam verrast vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding. De kosten van dit onderdeel bedragen € 10 per persoon, inclusief nog een bijbehorend hapje.
Indien de wijnen echt lekker worden gevonden, dan kunnen die eventueel worden besteld (tegen internetprijs) en worden die gratis bezorgd.

Graag zien wij vele aanmeldingen uiterlijk 29 september tegemoet via de bekende mailadressen van secretaris en evenementencommissaris: secretaris@stag-club.nl en evenementen@stag-club.nl