Dutch National Triumph Day

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/07/2017
10:00 am - 5:00 pm

Locatie
Landgoed Beukenrode

Categorieën


Zondag 9 juli 2017: Dutch National Triumph Day
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode te Doorn
Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ bestaat al weer vele jaren. Inmiddels voor de 5e maal in successie op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl.

Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de vier Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, Stag Club Nederland en TR Club Holland, samen goed voor circa 2.500 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst en daarmee heeft DNTD bewezen dat er behoefte is aan een zomers evenement. Liefhebbers met voldoende Triumph DNA, of Engels DNA dan wel mensen met benzine in hun DNA zijn welkom op deze dag. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma.DNTD 2017 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Programma:
DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken etc. aanwezig. Dit jaar kan men voor het eerst volgens de succesvolle formule ´Bring & Buy´ ook zelf overtollige onderdelen aan de man brengen. Voor een kleine commissie kan men een of meerdere onderdelen op de “Bring & Buy” stand laten verkopen. Daarmee hebt u zelf de handen vrij om rond te lopen, terwijl aan het einde van de dag toch uw onderdelen zijn verkocht.
Met een live band, hapjes en drankjes, een (buiten)terras restaurant, (buiten)bar en de prachtige ambiance van het landgoed zal werkelijk iedereen kunnen genieten van een heerlijke sfeer.
Bovendien leent Beukenrode zich prima voor een mooie opstelling van alle klassiekers waardoor de vele honderden auto’s goed te bewonderen zullen zijn. Verder zult u het DNTD Concours treffen met de jubilerende modellen van 2017 en de ‘best of show’. Tot slot zijn de verschillende Technische Commissies aanwezig om elk technisch probleem de kop te bieden.

Entree
De entreekosten voor leden van een der Triumph clubs bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden.
Stag Club Nederland kent (nog) geen lidmaatschapskaart, een ledenlijst ligt bij de entree, maar neemt u voor de zekerheid een gedrukt exemplaar van deze aankondigingsmail mee. Niet-leden betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen in elk geval een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies. En alle aanwezigen maken kans op mooie prijzen bij de loterij gedurende de dag…

Nadere informatie over deze dag:
Evenement organisatie:
Theo Ouborg Email : evenementen@triumph.nl
PR: René Hustinx Email : dntd@triumph.nl

Samenvatting :

  • Zondag 9 juli 2017
  • Locatie : Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn
  • Entree: € 10,- per auto voor Triumph clubleden / € 15,- voor niet leden
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur.
  • Te verwachten aantal auto’s: 400 – 500 Triumphs uit binnen- en buitenland.
  • Activiteiten: onderdelenleveranciers, lifestyle, modelauto’s,brochures, boeken, technische commissies, concours (fraaiste of meest bijzondere Triumph), loterij.
  • Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de DNTD website: dntd.triump.nl

Reserveringsgegevens:

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Al aangemelde deelnemers:

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.