Dutch National Triumph Day

Locatie: Landgoed Beukenrode
Datum: 14/07/2019
Tijd: 10:00 am - 5:00 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

26e Dutch National Triumph Day. 

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ (DNTD) bestaat sinds 1993 en wordt dit jaar voor de 26e keer georganiseerd. De locatie ligt aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225). Een routebeschrijving staat op www.beukenrode.nl. Het terrein is van 10:00 tot 1630 uur geopend; de DNTD 2019 begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de gezamenlijke Triumph-clubs in Nederland:  Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en Triumph Spitfire Club. Samen vertegenwoordigen zij ruim 2.600 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst, waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere (auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom! Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma.

Programma:

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken etc. aanwezig. Speciale aandacht gaat uit naar de Triumph-modellen die dit jaar hun jubileum vieren. Voor de liefhebbers is een behendigheidsparcours uitgezet, zodat zij hun stuurkwaliteiten kunnen bewijzen. En met een korte rit buiten het festivalterrein kan het publiek kennis maken met onze fraaie Triumphs: de “Triumph-parade”. Ook zullen de bezoekers in de gelegenheid worden gesteld hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumphs. Deelnemers aan deze publieksjurering maken bij de loterij op het einde van de dag kans op een overtocht naar de UK met Stena Line,.

Entree
De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies.

Samenvatting :
Zondag 14 juli 2019 / website http://dntd.triumph.nl
Locatie : Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP  Doorn
Entree: € 10,-  per auto voor leden van een Triumph club / € 15,- voor overige bezoekers
Openingstijden:  10:00 – 16:30 uur.
Te verwachten aantal auto’s: 300 – 400 Triumphs uit binnen- en buitenland.
Activiteiten:  onderdelenleveranciers, lifestyle, modelauto’s, technische commissies, concours, en loterij.

Evenement organisatie:                 Theo Ouborg                        Email evenementen@triumph.nl
PR:                                                Pieter Maclaine Pont             Email dntd@triumph.nl

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.