Dutch National Triumph Day 2022 – Nieuwe locatie!

Op 10 juli 2022 zal dan toch voor de 27e keer “The Dutch National Triumph Day” worden georganiseerd. Deze wordt deze keer gehouden op een nieuwe locatie, namelijk “Boerengoed” in Enspijk.  Net als in voorgaande jaren is dit een uitgelezen mogelijkheid om met uw Triumph in een passend omgeving van Engels erfgoed te komen genieten. 

clublogo'sCorona lijkt langzamerhand op zijn retour. Toch betekent dit niet dat alles weer “normaal ”is. Het blijft een vreemde en, ook qua organisatie, onzekere tijd. Als organisatie werden wij alsnog geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. Wij, dat zijn dit jaar Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, Stag Club Nederland en de TR Club Holland, zijn als Triumph clubs van Nederland weer compleet om weer een DNTD 2022 te gaan organiseren.

Gevolg van alle perikelen: de bekende locatie Jachthuis Beukenrode in een overnametraject en heeft daarom geen toezegging kunnen doen voor onze eerdere gemaakte reservering voor 2022. Eindelijk weer vol optimisme gestart met de organisatie was dat meteen weer een forse tegenslag. Een nieuwe locatie is niet zo gauw gevonden, en tijd is iets dat wij ook niet echt hebben. Het is echt hollen of stilstaan met de planning van de DNTD 2022. Belangrijkste vereisten voor de nieuwe locatie zijn centrale ligging en voldoende capaciteit. En die hebben we gevonden: Boerengoed in Enspijk, aan de Hoevenseweg 5, 4157 JB in Enspijk. Dat is vlakbij de A15 en A2. Het terrein is 10.00 tot 17.00 uur geopend; de DNTD 2022 begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere (auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom.

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats, zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken, etc. aanwezig zijn. Verder worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumph. Ook is er een mogelijkheid tot vragen over en afstellen van carburateurs van de Triumph.

Entree: kosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto. Ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai DNTD rally schildje, een programmaboekje en diverse goodies.

Uiteraard kan een evenement niet slagen zonder hulp van vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om DNTD 2022 tot een geslaagd evenement te maken?? Geef je dan op bij de events van je eigen club.

Nadere informatie over deze dag vindt u ook op de speciale website http://dntd.triumph.nl

Wanneer

10/07/2022    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Boerengoed Enspijk
Hoevenseweg 5, Enspijk, 4157 JB

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.