Verleden tijd - archief

ESM 2015 – uitnodiging

Enkele maanden geleden vroeg Stag Club Nederland (SCN) u de data voor de Europese STAG Meeting in 2015 alvast te reserveren. Het is mij namens SCN een genoegen u nu uit te nodigen u in schrijven voor de 33e Europese STAG Meeting (ESM), op 16 en 17 mei  2015 te houden in zuidwest Nederland, meer in het bijzonder de deltawerken in Zeeland en WestBrabant, waar we als Nederlanders zo trots op zijn.
Stag Club Nederland organiseert de ESM nu al voor de 8e keer en verheugt zich op voorhand op het evenement, waar we hopen vele buiten- en binnenlandse collega-STAG-liefhebbers te kunnen begroeten. Naast het ESM-programma wordt er op 15 en 18 mei eveneens een aantrekkelijk programma geboden. De nadruk zal liggen op het rijden met een leuk internationaal gezelschap met onze mooie Stag’s door een fraai stuk Nederland.

Voor de kosten voor deelname verwijzen wij u naar het inschrijvingsformulier.

De nacht(en) zullen we doorbrengen in Hotel Stadspark, Gertrudisboulevard 200, 4615 MA Bergen op Zoom, tel. +31 347 750 472, www.fletcherstadsparkhotel.nl

  • Op vrijdag 15 mei wordt een rit door West-Brabant gereden met onder meer bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch, een  replica van de St. Pieter in Rome.
  • Op zaterdag 16 mei wordt verzameld in de Orangerie van Landgoed Mattemburgh (www.orangeriemattemburgh.nl ), op slechts enkele kilometers/miles van Hotel Stadspark.
    Na de officiële opening van ESM 2015 zetten we koers naar het fraaie Zeeland, waar vergezichten, dijken, heel veel water, waterwerken en pittoreske stadjes elkaar zullen afwisselen en waar we het Watersnoodmuseum zullen bezoeken in Ouwerkerk (www.watersnoodmuseum.nl).
    Na terugkeer in Bergen op Zoom gaan we ‘s avonds dineren in een feestelijke ambiance in de Markiezenhof, op ongeveer 10 minuten lopen vanaf hotel Stadspark. De Markiezenhof dateert uit de 15e en 16e eeuw en is van één van de oudste stadspaleizen van Nederland. Diner en feest zullen plaatsvinden in de Hofzaal uit 1485 (www.markiezenhof.nl ).
  • Op zondag 17 mei zullen we nog meer moois van Zeeland te zien krijgen, waarna het officiële gedeelte van het evenement op waardige wijze bij de Grevelingendam zal worden afgesloten en de 33e European STAG Meeting ten einde is gekomen.
  • Maandag 18 mei wordt u geleid langs een fraaie landelijke route naar een historische vestingstad waar onze “Prins Willem” indertijd zijn naam aan verbonden heeft, alwaar het bezoek aan een mooi deel van Nederland wordt afgesloten.

Uw tijdige inschrijving ontvangen wij graag door middel van het inschrijfformulier, dat wij graag uiterlijk 15 februari 2015 terug ontvangen.  Voor onze buitenlandse bezoekers  Inschrijving zal zeer bij voorkeur plaatsvinden via uw nationale Stag-club, die inschrijvingen en de betalingen verzamelt en doorgeleidt naar Stag Club Nederland.

Rechtstreekse inschrijving kan natuurlijk ook via het organiserend comitécontact, e-mail: kwakernaat@home.nl

Stag Club Nederland hoopt velen van u te mogen begroeten!

 

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights