2021evenementenVerleden tijd - archief

British Car Club Day voor leden gratis!

De evenementenpagina van BCCD is aangepast! Daarin aanvullende informatie over de toegangsprijzen. Via een omweg is de toegang voor SCN leden gratis! Het gaat gezien de huidige tijden – de organisatie moet exact weten wie er komen en binnen zijn – even via een omweg.

U wordt namelijk verzocht u via de website www.britishcarclubday.com tevoren een ticket a raison van € 5,- te kopen. Dus niet op het evenement zelf, vooral vanwege corona-registratie. Eenmaal op de beurs loopt u even langs de stand van de SCN. Daar wordt uw naam geregistreerd, waarna u de toegangsprijs geretourneerd krijgt door de club op uw bankrekening.

Belangrijk is de vraag om vrijwilligers die maximaal een uurtje van hun tijd daar willen opofferen. Ben je van plan om te gaan en wil je even echt helpen meld dat dan even bij de secretaris: secretaris@stag-club.nl!

Ook is er meer informatie over het Bring & Buy concept (maar daarvoor is de Stag Flits 16.11 d.d. 8-11-2021 vollediger.

Kijk voor all details op de pagina van het evenement en op de pagina van de organisatie.

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights