Brabantse Rivieren Rit 10 juni 2018

SCN leden Hein en Anke de Kok hebben voor ons een spectaculaire rit door het Brabantse rivierengebied uitgezet, welke op zondag 10 juni aanstaande verreden gaat worden. Het wordt een rit van ca. 130 km in het Noorden van Brabant door een zeer afwisselend rivieren gebied. Kijk voor detailinformatie op de pagina van het evenement. Inschrijven uiterlijk 2 juni 2018.

In de morgen rijden we door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch, dan via rivierendijken, polders en eeuwenoude stadjes naar de bossen van Midden Brabant. Een landschap wat een dwarsdoorsnede is van eeuwen aan Hollandse architectuur en strijd tegen het water en de Spanjaarden. U passeert ook zeer oude dorpjes zoals Woudrichem (tv dorp dokter Tinus) en Heusden vesting, waar u op eigen gelegenheid kunt uitstappen en rondkijken. Finish is bij een mooi horeca complex, midden in de bossen aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen met een groot terras en dito parking….

 

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl