Tocht Om de Noord 11-12 mei 2018

In de laatste Overstag staat de aankondiging van een tweedaagse rit naar Groningen. Een fantastische rit die door vier enthousiaste SCN-leden – en bij uitstek kenners van het landschap – is samengesteld. Voor het programma verwijzen wij u naar de pagina van het evenement.

De deelnamekosten zijn €255,= per equipe van twee personen (natuurlijk exclusief drankjes). Voor dat bedrag geniet de equipe de bij SCN traditionele aankomstkoffie “met”, lunch in Westerbork, diner in Bourtange, overnachting in de vesting Bourtange of minstens gelijkwaardige vervangende accommodatie in Winschoten, ontbijt, rondleiding op Bourtange, koffie in Noordpolderzijl, lunch in Mildwolda en de afscheidsborrel in Noordlaren. Bij de kosten is er natuurlijk rekening gehouden met de door Stag Club Nederland toegezegde financiële ondersteuning: koffie “met” aan het begin en borrel met bittergarnituur aan het eind van de rit.

Vanwege de beperktheid van de horeca voorzieningen willen wij al vóór 1 januari 2018 weten of u aan de rit gaat deelnemen. Wilt u daarom zo snel mogelijk laten weten, met hoeveel personen u wilt deelnemen? NB wie het eerst komt, die het eerst maalt wat betreft de soldatenlogementen in Bourtange!

Opgeven bij: Jan Kamphuis, Bureau.kamphuis@planet.nl of telefonisch 06-53.37.80.54 / 071-522.48.62
Met graag een cc naar:  Pieter Jan Witvliet: evenementen@stag-club.nl

Zodra u zich heeft aangemeld, zullen wij u andere zaken overleggen, zoals:

  • Of u wilt deelnemen aan het afsluitende diner op zaterdag 12 mei in herberg de Blankehoeve: 4-gangendiner € 45,= p.p. , hetgeen wij desgewenst voor u zullen reserveren
  • Voor het geval u in het hotel in Winschoten overnacht:
    • het diner zal in passende ambiance in Bourtange plaatsvinden en dat vergt vervoer v.v.:
    • wilt u na het diner met eigen Stag terugrijden of maakt u liever gebruik van een door ons geregeld vervangend vervoer?
  • de afspraak wanneer het volledige deelnamebedrag uiterlijk dient te zijn overgemaakt; daaraan voorafgaand zullen wij na aanmelding een (eerste) aanbetaling vragen
  • Dieetwensen;
  • Aanvullende wensen voor het verblijf;

 

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Stag rijder sinds 1998 - USA import Stag, bouwjaar 1972 Triumph rijder sinds 1987: Saloon 2000 mk2 Webmaster Stag Club Nederland.