SCN tweedaagse 2024

In het weekend van 25 en 26 mei organiseert Stag Club Nederland weer een tweedaagse bijeenkomst. Daarbij zullen de routes langs de beroemde deltawerken van Nederland gaan – en dat die nodig zijn is onlangs weer gebleken….. Voor degene die ook op de ESM 2015 zijn geweest zal dit vele herkenningspunten bevatten. Voor degene die daar niet zijn geweest wordt het een nieuwe imposante ervaring. Het is van groot belang dat de opgave om mee te doen zo snel mogelijk – uiterlijk 5 mei 2024 – wordt gedaan. Dit in verband met de reserveringen bij het hotel en overige etablissementen. Er is stevig aan gewerkt en het programma is boeiend!

Na de ramp van 1953 vonden we het nodig om een heel groot gedeelte van Nederland te beschermen tegen de zee. Gedurende dit weekend rijden we  langs die beroemde Deltawerken van Nederland.  Na de ramp van 1953  was het noodzakelijk om een heel groot gedeelte van Nederland te gaan beschermen tegen de zee en dat dat nodig was, is onlangs maar weer eens gebleken!


Dag I:
Er wordt gestart via een eenvoudige aanrijroute, in het begin van het Rijnmond gebied; vervolgens zullen we langs niet al te grote wegen over en langs de genoemde beschermingen rijden. De lunch zullen we genieten in de schitterende gelegenheid.
Daarna  vervolgen we de route over prachtige bloemendijken om uiteindelijk in hetzelfde hotel als tijdens de ESM 2015 aan te komen:
het Fletcher Stadspark Hotel in Bergen op Zoom (http://www.fletcherstadsparkhotel.nl).

Daar kunnen we borrelen, eventueel de auto repareren, herinneringen ophalen,  foto’s uitwisselen, sterke verhalen vertellen, lekker eten en tenslotte uitrusten.
En voor degenen onder ons die gebruik willen maken van de wellness mogelijkheden aldaar: dat kan maar dat wel graag even van tevoren opgeven a.u.b.

Dag II:
Na een welverdiende nachtrust en ontbijt gaan we weer op pad. We mijden echter de dorpen, want in de Biblebelt is de zondagsrust voelbaar. De natuur is overweldigend; schroom niet om over dijk heen te kijken om de zeehonden te spotten. Na deze rit is een lekkere kibbeling of iets anders, als lunch, vast welkom.

Het laatste traject lijdt ons wederom over de kunstwerken van de Deltawerken, maar ook door veel natuur!  We eindigen in een door Napoleon opgerichte fortificatie, onderdeel van de zuidelijke waterlinie, die zijn functie heeft bewezen tot het in 1793 zó hard vroor dat de Fransen over het ijs ons land binnen vielen…..

Aangekomen bij de eindbestemming in Fort Sabrina bij “de Kletsmajoor” wordt u verwelkomd met een drankje en de bekende borrelhapjes.

Vanaf die locatie bent u  2 kilometer van de grote weg verwijderd zodat u snel via het zuiden of noorden huiswaarts kunt keren om aldaar na te kunnen nagenieten van het indrukwekkende weekend van de Stag Club Nederland.

De Kosten voor dit evenement hebben we op  € 295,- per equipe (2 personen) kunnen houden. Hiervoor krijgt u:
– op zaterdag: aanvangskoffie met cake, lunch, diner en hotel overnachting,
– op zondag: ontbijt, lunch en de afsluitende borrel.
 * behalve de drankjes tijdens de lunch en het diner is alles inclusief

Voor aanmelding van dit weekend – dat kan via: Kwakernaat@home.nl – zijn nog enkele gegevens van u nodig.

Gaarne deze meezenden en uw wensen kenbaar maken zodat we deze zaken vooraf kunnen regelen.
Naam:                                   ………………………………………………….
Adres:                                   …………………………………………………..
Woonplaats:                        ………………………………………………….
Aantal personen:                ……………………………………………………
Kenteken :                           …………………………………………………….
Eetwensen:
(allergieën, vlees, vis)       …………………………………………………….
Opmerkingen :                   ……………………………………………………..

 

Wanneer

25/05/2024 - 26/05/2024    
10:00 am - 5:00 pm

Aanmeldingen

Reserveren gesloten

Waar

Fletcher Stadspark Hotel Bergen op Zoom
Gertrudisboulevard 200, Bergen op Zoom , 4615 MA

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geverifieerd door MonsterInsights