ALV Stag Club NL met rit Gelderland

De ALV van Stag Club Nederland zal dit jaar worden gehouden in het Museum Visscher Classique te Buren, waar een fraaie collectie voornamelijk Franse oldtimers te bewonderen is. Na de ALV zal traditioneel het glas zal worden geheven op het aanstaande verenigingsjaar, en is er gelegenheid de collectie van het museum te bekijken. Voorproefje te zien via hun website! Dit deel van het programma is alleen toegankelijk voor leden en hun partners.

Na de ALV kan de lunch gezamenlijk gebruikt worden. Aansluitend op de lunch rijden wij via een uitgezette toertocht door een Gelders landschap, uitgezet door Hans Sonneveld en Max Asjes. De rit zal traditiegetrouw worden afgesloten met een borrel.

Voor de aanwezige leden en de partners van de leden zijn de kosten voor deelname beperkt tot een bijdrage in de kosten van de lunch van € 15 per persoon. Voorts zijn aan de overige elementen van het programma  (de toegang tot het museum, ontvangst met koffie, een glas op het komende verenigingsjaar en slotborrel met bitterballen aan het eind van de toertocht) geen kosten verbonden. Indien leden met meer dan de twee personen aanwezig zijn vragen wij voor het complete programma een eigen bijdrage van € 20,00 per persoon.

Om 10.30 uur stipt begint de ALV, maar inloop is mogelijk vanaf 10.00 uur.

Wilt u zich vroegtijdig maar in ieder geval uiterlijk 1 maart met het aantal deelnemers aanmelden bij secretaris Hilde Bos via secretaris@stag-club.nl en anders via +31625016777. Uw aanmelding wordt definitief zodra uw bijdrage aan de kosten is ontvangen door de penningmeester op rekeningnummer NL02 RABO 01360056 59, gaarne dus eveneens voor 1 maart.

Het is nog niet duidelijk of het museum al in 2024 zal worden aangesloten bij de Museum Jaar Kaart. Deelnemers wordt voor alle zekerheid gevraagd bij aanmelding aan te geven of beschikt wordt over een dergelijke kaart, en indien dat zo is, die ook naar de ALV mee te nemen.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst voor de ALV

 

 

Wanneer

17/03/2024    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Museum Visscher Classique
Schuilheuvelstraat 1, Buren, 4116 GA

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Geverifieerd door MonsterInsights