GEANNULEERD – DNTD 2021

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ (DNTD) bestaat sinds 1993 en wordt ieder jaar georganiseerd. In 2020 was het door de COVID-19 beperkingen onmogelijk het evenement door te laten gaan. Nu is voor de 2021 versie na meerdere keren de deadline voor ‘go-no go” te hebben opgeschoven de knoop doorgehakt: NO GO. De DNTD organisatie een finale bijeenkomst gehad op donderdag 20 mei jl met dit als zeer betreurde uitkomst.

Om een evenement als dit, met mogelijk 300 – 500 bezoekers, te organiseren moeten we de zekerheid hebben dat we niet in conflict komen met de op dat moment geldende regels.

Tot onze grote spijt hebben de gezamenlijke clubs (CTH, TRCH, TSC en SCN) moeten besluiten dat we het,  gezien de nog steeds onzekere verdere versoepeling van de Corona maatregelen, niet verantwoord achten om de DNTD 2021 door te laten gaan. Pas op 9 juni zijn nieuwe regels te verwachten en dat geeft ons te weinig tijd daarop in te spelen.

Wij gaan er vanuit dat we er in 2022 weer een schitterend evenement van kunnen maken, met vriendelijke groeten namens de gezamenlijke clubs,

Namens de clubs: Pieter Maclaine Pont (evenementencoördinator CTH)

Wanneer

11/07/2021    
10:00 am - 4:30 pm

Waar

Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2, Doorn, 3941 ZP

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights