De Woeste Noordwester – een rit van TSC en CTH

Locatie: Restaurant Havenrijk
Datum: 21/09/2019
Tijd: 10:30 am - 11:59 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

Een rit van TSC en CTH voor de echte rijders. Meer details te vinden op hun website: De Woeste Noordwester info 

Informatie van deze site:

Het startpunt is ditmaal bij restaurant Havenrijk te Uitgeest. Van waaruit we eindeloze mogelijkheden voor een uitdagende en leuke kaartleesrit hebben. De pauze is bij de Rijper Eilanden in De Rijp, de finishlocatie is het Sportcentrum Hoorn te Hoorn.

Je kunt inschrijven voor de:

 • Sportklasse:   De gevorderde rittensportequipes mogen zich de gehele rit storten op diverse kaartleestrajecten. Inclusief een uitdagende special en regelmatigheids traject.
 • Instapklasse:   De minder ervaren “beginnende” rittenrijders, rijden via diverse kaartleestrajecten een makkelijk te rijden route. Inclusief een special en regelmatigheids traject.
 • Tourklasse:   Voor de liefhebbers die toch wat meer competitief zijn en niets met kaartlezen hebben, heeft De Woeste Noord-Wester ook meer te bieden! Deze kunnen hun hart ophalen met gestileerde bol pijl situaties, die de nodige valstrikken en uitdagingen bevat. Inclusief een special en regelmatigheidstraject.
 • Recreatieklasse:   Voor diegene die gewoon lekker willen toeren en aan al dat gepuzzel geen behoefte hebben. De routebeschrijving is dan ook volgens het bol-pijl systeem en zonder wedstrijdelement.

Voor de sportklasse zal een route uitgezet worden met een totale lengte van ongeveer 220 km, de Instap en Tourklasse doen het in ongeveer 190 km, verdeeld over 1 middag- en 1 avondtraject, en zal jullie in zijn geheel door het fraaie Noord-Holland leiden.

Het inschrijfgeld voor dit altijd weer gezellige en sportieve evenement bedraagt voor CTH-TSC en SCN leden slechts € 20,00 per equipe. Overige deelnemers schrijven in voor € 30,00 per equipe. Het facultatieve warm- en koud buffet inclusief NON alcoholische drankjes kost €18,50 per persoon. Voor dit bedrag heeft u een gezellige dag inclusief een volledig in kleur routeboek, schriftelijke uitleg, rallyschild en natuurlijk puzzelgenot.

Tevens ontvangt u een consumptie bij de start, pauze en finish.

Programma 11e Woeste Noord-Wester

 • 10:30 uur: vanaf dit tijdstip ontvangst van de deelnemers met koffie of thee
 • 12:01 uur: start van de 1e equipe in de Sportklasse voor de middagetappe
 • 16:30 uur: aankomst 1e equipe voor de buffet bij de Rijper Eilanden in de Rijp
 • 17:30 uur: start van de 1e equipe in de Sportklasse voor de avondetappe
 • 20:30 uur: finish van de eerste equipe Sportcentrum Hoorn te Hoorn
 • 21:00 uur: warme borrelhapjes (drankjes voor eigen rekening)
 • 22:00 uur: prijsuitreiking
 • 24:00 uur: einde 11e Woeste Noord-Wester.

Geïnteresseerd geworden, stuur dan even een mailtje naar E-mailadres

dewoestenoordwester@hotmail.com en wellicht tot 21 september 2019 aan de start!!!!

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.