7e Crocus Rally Club Triumph Holland

Dit jaar wordt de traditionele “Crocus Rally” van Club Triumph Holland voor de zevende maal verreden. De rit wordt als een leuke bokaalrit (voor CTH leden) in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus! Dit keer zal worden gestart in Midden Brabant in Oirschot, onder de rook van Eindhoven. Daar bevindt zich dé One Stop Shop voor de Engelse klassieker ‘Loco Classics’ van Jac Aerts Engelen. 

Het startadres is De Stad 12B, 5688 NX Oirschot. Loco Classics opent speciaal voor ons zijn shop en werkplaats als startplek. Loco Classics is een bedrijf wat zich volledig toespitst op alles wat met de Britse klassiekers te maken heeft. Ze hebben een groot onderdelenmagazijn voorhanden en ook verschillende klassieke voertuigen in de verkoop. Tevens is er een werkplaats waar men reparaties, restauraties en revisies kan uitvoeren.
Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor je klaar en om 10:30 uur vertrekt de eerste equipe. Eerst de deelnemers aan de tourklasse en daarna de recreatieklasse. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij deelname aan volgende CTH bokaalritten. We zullen de mooie gebieden rondom Oirschot gaan doorkruisen, wat bekend staat als de poort der Kempen, middenin het Brabantse platteland met in de directe omgeving het natuurgebied ‘de Kampina’. In de ochtend en ook de middag zal een aantrekkelijk traject in het roadbook worden aangeboden.
Tussendoor zal een smakelijke lunchstop worden ingelast. Voor de lunch kun je facultatief intekenen.

START en FINISH
lokatie: ‘Loco Classics’ , De Stad 12B, 5688 NX Oirschot
Welkom: 10:00 en Start: 10:30
Finish: 16:00 en 17:00 uur in de buurt van onze startplaats Oirschot waar we met een drankje en hapje zullen afsluiten.

DEELNAME
De kosten van deelname aan de bokaalrit bedragen € 20,00 per equipe voor leden van CTH, TSC, SCN, TRCH.
Niet clubleden betalen € 30,00 per equipe.
Voor de facultatieve lunch inclusief drankje vragen we € 15,00 per persoon. Wil je liever zelf iets zoeken of gewoon lekker picknicken kan dat natuurlijk ook.

Deze info tref je ook aan op de website www.triumph.nl met de mogelijkheid tot online inschrijven onder het tabblad ‘evenementen’ https://www.triumph.nl/nl/content/inschrijven-evenement

Wanneer

16/04/2023    
10:00 am - 6:00 pm

Waar

Loco Classics
De Stad 12B, Oirschot, 5688 NX

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights